Cara lähetti minulle tämän linkin, sanomalla, että hän oli varma, että postilaatikko oli luultavasti täynnä linkkejä tähän rullaluistimeen teemakuvan jo. No ei! Missä olit kaikki? Otitko viikon pois pyyhkäisemisestä eBay mekkoille minulle? Oliko sää mukava, tai jotain? Olen kauheasti pettynyt sinuun kaikille, todella olen.

Tai ehkä et halunnut minun lähettää tämän, koska kaikki haluavat tämän loistavan mekon itsellenne? Ymmärrän. Suunnittelen minun snipe parhaiten nyt, jos tämä olisi koko. Se on vain liian suuri minulle, eikä “pari tuumaa ei ole väliä” liian iso, mutta “piilota joku muu siellä” liian iso. Muussa tapauksessa se olisi minun. Se on luistimia siihen! Se on taskuja! Siinä on vaaleanpunainen leikkaus!

Joka tapauksessa, jos se sopii sinulle (B42) ja olit biding aikaa, olen pahoillani. Se päättyy pari päivää, joten siellä on runsaasti aikaa, jotta voit jatkaa tarjouksen, eikö?

Tutustu muihin tavaroihin myyjältä, Vintage Voodoo. Jotkut söpöjä asioita siellä … ei niin söpö kuin rullaluistimet, mutta sitten taas, mikä on?

Katsokaa kangasta lähikuva:

Niin söpö! Jos joku teistä löydät minut rullan luistimen kankaan (ei tämä, joka on irreferisti ruma) luulisin voisin tehdä oman … ja antaa sinulle anteeksi, ettet lähetä minulle tätä linkkiä en masse. Voi olla.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Moths PocketBookissa [VAROITUS: Pitkä merkintä] 2. heinäkuuta 2007
Miten: Tee kolmen paneelin hame on tasku
Secret Live of Mekot Vol. 8Sept 13, 2006

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *