Marigold Cut-Out Turtleneck: C/O A.L.C. Ja Velvet -tuxedo -housut: Veronica Beard (myyty kullassa, vaikka käytännössä identtinen huijaus täällä!) | Peep-toe-muulit: vanha, samanlainen täällä | Multi Jewel -ääninen laukku: Tory Burch | Veistokselliset korvakorut: Amber Sceats

Numero 9 -paikan ottaminen trendimuistiosarjamme on suuntaus, joka todennäköisesti räjäyttää Instagram -syötteesi – VeTet. Tämän kauden sametit ovat paljon korotettuja kuin koskaan ennen kuin koskaan ennen. Puhumme samettipukuista, mekkoista, täysipitkistä dustereista, lohkokorkopumppuista sekä jopa samettihiussuhteista (joita olen ehdottomasti kaivanut, btw).

Ennen kuin sukellamme sisään, yksi pelin muuttava PSA: Tämän päivän katkaistu villapaita sekä nämä täydelliset A.L.C. Kultaiset samettihousut ovat Neiman Marcus’s Killer Cusp -linjalta. Tyylikäs viikko Neimanissa on nyt ihanteellinen, joten kaikki CUSP -esineet ovat 25% alennus 8. lokakuuta CODE Chicweekillä. Jos et ole aiemmin katsonut CUSP -kokoelmaa, anna minun olla ensimmäinen, joka kertoi sinulle, että se on kuolla, joten hyppää!

Tämä A.L.C. on nopeasti yksi kauden suosikki ostoksistani, samoin kuin vaikka rakastan minua tyylikäs yksivärinen ilme, odota vain, että kokeilet tätä tikkaria sinisillä farkuilla. Rohkealla kirsikkapunalla huulilla väriyhdistelmä on dynamiitti. Marigold Yellows on massiivinen värisuuntaus tällä kaudella-osa korostaa kaikkia jalokivisävyisiä asioita-ja kun se liittyy kauden väriin, ne ovat ehdottomasti juoksemassa ensisijaiseen paikkaan … err … kulta, jos sinä tahtoa.

Sinua on vaikea painaa huomaamatta, että tämän kauden parhaat suuntaukset sekoittavat yhdistetyt kaksoset. Nykypäivän runsas Veronica Beard Velvet -tuxedo-housut ovat upea melange nykypäivän esillä olevasta samettisuuntauksesta kahden muun tämän sarjan erottelun kanssa: eiliset jalokivisävyt ja luxe-vapaa-ajan trendi päivästä 2. Urheilullisilla rock-out-äänillä sekä pyjama tuntee, nämä herkulliset Kauneot ovat yhtä mukavia kuin kauniita. Kaikkien ja heidän sisarensa on hyväksyttävä, koska valitettavasti marigold on loppuunmyyty missä tahansa (voit silti napsauttaa heidät mustana), mutta nämä kultaiset A.L.C. Housut ovat paras huijaus.

Jatkamalla jalokivisävyjä, lyö tämä. kuolee. for. Tory Burch Chain-Link -pussi (myös täällä upea musta ja sininen yhdistelmä). Varoitin eilen, että näet paljon tätä tikkaria, samoin kuin en ollut tosissasi. Samoin lisävarusteen edessä veistokselliset korvakorut ovat trendiä valtavaa aikaa, samoin kuin minkään tyyppisiä paljon parempia kuin nämä sensaatiomaiset meripihkaiset kauneudet. Tarkkailen myös näitä myynnissä olevia vauvoja!

Kuten mainittiin, on loistava aika pyöristää syksyn vaatekaappi ja saada aikaan trendikkäitä syksyisiä kappaleita suurimmassa myynnissä Neiman Marcusin hullun cusp -myynnin aikana, joka päättyy sunnuntaina! Minulla on nyt tämä samettikoru ostoskorissani ihanteellinen. Jos markkinoilla on paljon upeampaa bleiseriä, yritän löytää sen. Kun ostat CUSP -myyntiä, älä unohda käyttää Chicweekin koodia 25%: n alennusta !!

Käyttää

Tämä hienostunut vaippamekko on paras tapa sisällyttää sametti työkaapisiisi. Se näyttäisi parhaiten perinteisellä mustalla bleiserillä päällä tai vielä parempaa, kerrosta perinteinen valkoinen pitkähihainen painike alapuolelle ja nahkavyötärövyö.

Olen rakastunut näihin leveiden jalkojen housuihin. Perinteinen leikkaus ja asiantuntija räätälöinti tekevät näistä housuista loistavan sijoituskappaleen, jota käytät yli ja uudestaan. Jos yrität löytää paljon budjettiystävällisempiä vaihtoehtoja, tutustu näihin alle 100 dollarin suorajalkainen housu!

Jos yrität lisätä hienovaraisen ripauksen samettia, älä missaa tätä upeaa barrettia!

Jos olet niin jalokivisävyjen kanssa kuin minä, älä missaa tätä räätälöityä samettia bleiseriä …

Jos olet samettikalvoissa, tutustu näihin upeisiin keulalevyihin sekä merivoimiin että mustaan ​​…

Tämä pitkähihainen turtleneck on paras pariksi perinteisen bleiserin ja housujen kanssa tappajan kulumispäivän yhtyeelle.

Tämä Gorg Satin -leikattu Midi-hame voi viedä sinut toimistosta erityiseen yöhön nopeasti.

Brb, toimistosta

Kuinka parhaiten nämä samettisen lenkkarit ovat?!

Te ihmiset tiedät kuinka paljon rakastan hyvää merimies housua, joten merimies yksityiskohtaisesti + sametti? Laske minut sisään.

Jos olet uuden cocktailmekon markkinoilla, tutustu tähän olkapääkaupunkiin tai tähän tainnuttajaan!

Nidot vaatekaappi tarvitsee tänä syksynä? Nämä räätälöidyt mustat samettihousut ovat peittäneet sinut.

Tämä musta samettikohde on paras pieni jotain draaman lisäämiseksi perinteiseen V-kaulan linjaan.

Voit suunnitella näkevän minut tässä sametissa hyvin pian. Drooling!

Kauden suosikki samettisi

Katso loput trendisarjasta!

Kiitos Neiman Marcusille yhteistyöstä tässä viestissä!

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *