Olen yleensä täysin omistautunut syksyn teeskentelylle ei ole ehdottoman niin kauan kuin mahdollista. (Minä yritin käyttää shortseja kiitospäivänä. Wisconsinissa.)

En kuitenkaan voi pitää mielessä syksyn muotipaikan, joka sai minut paljon ekstaattisemmaksi kuin tämä. Ruudut, tulosteet, miesten vaatteet, metallit, jalokivisävyt ja sillirungot ovat jättäneet minulle täyden syksyn muoti kuume. (… Ja ainoa resepti on paljon enemmän lehmää? Olen pahoillani, minun piti.)

Keskellä pakkomiellestä sato -yläosat, saapikkaat, kuristimet ja nahka nahka päällä, uskoin tänään olevan hyvä aika palata takaisin perusteisiin, joissa on vähän totuustarkistusta. Vaikka olen kaikki syksyn suuntausten uuden aallon omaksumisesta, uskon, että on ratkaisevan tärkeää olla eksy niihin. Sen sijaan anna kuvioiden eksyä sinuun.

(Tiedän, että siellä oli syvä ihanne. Asiat ovat todellisia juuri nyt tyylikkäässä kaapissa.)

Ilmoitan vain, että sinun ei pitäisi unohtaa (a) omaa henkilökohtaista tyyliä ja (b) ympäristöäsi. Näiden asioiden unohtaminen samoin kuin alat rationalisoida nahka pienet kylpytakit ja Camo -vapaa -ajan sopivat toimistoon. Ja kukaan ei halua nähdä sitä. (Kirjaimellisesti. Kysyin kaikilta.)

Joten ennen kuin hyppäät sananlaskun syvästä lopusta, uskoin tänään tauon ja heittämään perinteisen ilmeen, joka osoittaa omaa tyylitunnettani – ottaen huomioon ympärilläni olevien syksyn kuvioiden kiihtymät.

Sen sijaan, että tämän kauden mallit voidaan kirjoittaa sääntöihin, muista kutota ne huolellisesti omaan muotisi. Se ei ole aina helppoa, etenkin houkuttelevalla kokoonpanolla, kuten se, jonka olemme saaneet tänä vuonna. Tarkoitan, en varmasti koskaan uskonut urheilemaan paria haalareita toimistossa ja hyvin … se tapahtui. Siitä huolimatta pystyin (toivottavasti) tekemään siitä oman. Toivon, että teet saman.

(Mutta vakavasti, ei camo -vapaa -ajan pukuja. Ei mitään. Nolla.)

Pumpataan, ihmiset. Se putoaa virallisesti.

Mekko: St. John (rakastan tätä) | Kengät: Ralph Lauren | riipus (samanlainen tässä) | Rannekoru (samanlainen tässä), rengas, rintakoru (samanlainen täällä): Vintage | Aurinkolasit: Prada

Katso jopa paljon enemmän tyylikkäästä työasemasta…

Bloglovin+Instagram+Facebook

Twitter+Pinterest

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *