Luulen, että kaikki meistä on tallentanut jonnekin talossa vanhoja T-paitoja, jotka pitävät paljon muistoja. T-paitoilla on taipumus tulla hyvin henkilökohtaiseksi, koska heillä on elämämme hetkiä ja sitten he eivät ole enää puettavissa. Toisinaan on erittäin vaikea päästä eroon niistä sentimentaalisista syistä. Mutta meillä on ratkaisu sinulle.
Sen sijaan, että vain heittäisit heidät pois ja pahoillani, tässä on 10 tapaa saada vanha t-paitasi laatikosta ja kunnostaa sitä. Olen myös sisällyttänyt joitain linkkejä opetusohjelmiin, jotka löysin Internetistä, jos haluat kokeilla mitä tahansa näistä menetelmistä.
Kunnostaa vanhoja T-paidat1. T-paitapeitteet. Tämä on kaikkein tunteellisin ja käytännöllinen kaikista strategioista. Vaikka peiton tekeminen T-paitoistasi saattaa viedä kauan ja se voi olla kallista, tulos on uskomaton. Peitteet voivat olla loistavia lahjoja ja yllätyksiä henkilölle, josta huolehdit (tai sinulle) ja tapa säilyttää kaikki heidän tapahtumansa ilman t-paitoja. Yleensä äidit tekevät peiton pojalleen/tyttärelleen, kun he käyvät yliopistossa. Jos rakastat käsityötavaroita, sinun on kokeiltava tätä. Isolla peitolla tarvitset noin 30 vanhaa t-paitaa, mutta pienemmälle 15-20 riittää.

2. T-paita tyynyt. Se on loistava tapa käyttää vanhaa suosikki-t-paitaa uudelleen, ja parasta on, että käytät sitä tulevina vuosina. Voit käyttää vain t-paidan suurta osaa neliötyynyn luomiseen tai koko T-paidan avulla.

3. T-paita lemmikkieläinten lelut. Vanhat T-paidat voidaan myös muuttaa hauskoiksi lemmikkieläimiksi, eläinten jahtaamiseksi ja pureskelulle. Se on erittäin käytännöllistä ja koko prosessi voi olla hauskempi, jos lisäät squeakerin lelun sisään. Se tekee heistä hulluja uudesta lelusta. Voit myös käyttää T-paitoja tehdäkseen heidän nukkumispaikansa viihtyisemmäksi tai kuivaamaan ne kylpyammeen tai sateen jälkeen. Voit käyttää tätä strategiaa paitsi t-paitoihin, myös muihin vaatteisiin (villapaitoihin), joita et enää käytä.
Kunnosta vanhat T-paidat, jotka vanhat T-paidat4. T-paitapussi-Tämä kierrätysmenetelmä on erittäin käytännöllinen niille, jotka haluavat mukavan sentimentaalisen t-paitapussin. Vanhasta T-paidasta johtuva laukku ei ehkä ole yhtä hyvännäköinen kuin uusi, ostettu myymälästä, mutta se voi saada sinut tuntemaan olosi paremmaksi ja ”vihreäksi”. T-paitalaukkua voidaan käyttää moniin tarkoituksiin: ruokakauppa, kirjasto, matkustaminen tai mitä haluat. Parhaat t-paitapussit tulevat puuvilla neulotuista T-paitoista, koska sinun ei tarvitse huolehtia reunojen viimeistelystä. Tässä on mukava opetusohjelma siitä, kuinka tehdä oma t-paitapussi:
5. T-paita huivi. Jos olet huivin rakastaja, sinun on muutettava yksi vanhasta t-paitasi huiviksi pitääksesi sinut lämpimänä tai vain hauskanpitoon. Katso näistä opetusohjelmista erilaisia ​​tapoja tehdä huivi:

Kunnostaa vanhoja T-paidat6. T-paita alusvaatteet. Tämä menetelmä on tarkoitettu tytöille. Se on ainutlaatuinen, henkilökohtainen, etkä voi ostaa niitä mistä tahansa. Jos sinulla on vanha t-paita, jolla on painettu muotoilu, jota et vain halua antaa tai heittää pois, se on loistava ratkaisu, jotta suunnittelusta tulee uusi! Käännä painettu osa T-paitosta alusvaatteiksi. Toivon, että sinulla on kärsivällisyyttä kokeilla tätä, koska tulos näyttää hyvältä :. Jos et ole niin hyvä ompeluun, on todella erikoistuneita ihmisiä tekemään tämän puolestasi:
Kunnostaa vanhoja T-paidat7. T-paita seinätaide. Tämä on loistava tapa paljastaa omistamasi T-paidat ja saada söpö ja houkutteleva muotoilu. Voit todella kehystää t-paidan tai korostaa pieniä huonekaluja sen kanssa. Tulos on tehokkaampi kuin luuletkaan. Tämä menetelmä sopii täydellisesti lapsen huoneen sisustamiseen pienten t-paitojen kanssa, jotka on painettu hänen lapsuutensa sankareilla. Mutta kuka tahansa voi tehdä tämän, se on epätavallinen, niin helppo ja niin edullinen. Tässä on lyhyt selitys t-paidan seinätaidetta varten
Kunnostaa vanhoja T-paitoja8. T-paita rätti-rug. Nyt tämä on vaikeampi menetelmä niille teistä, jotka eivät ole niin taitavia tekemään rättirug. Jos olet kiinnostunut, Internet tarjoaa paljon oppaita ja opit erittäin nopeasti, jos todella haluat. Tässä on 2 opetusohjelmaa tähän:

Kunnostaa vanhoja T-paitoja9. T-paita lautasliinat. Tämä on ympäristöystävällinen tapa käyttää uudelleen t-paitaa, jota et enää käytä. Tätä projektia varten tarvitset vain puhdas t-paita leikkaamaan suorakulmioiksi ja ompelemaan sitten. Se on helppoa ja ekologista.
10. T-paita. Yksi T-paidan viimeisistä päätöksistä. En ehdota, että suosikki T-paita muuntataan rättiäksi (voit valita yllä olevista vaihtoehdoista), mutta jos ne eivät koske t-paidan laatua, se on vain se.
Kunnostamalla vanha t-paitosi lyhyt, kuvat ovat halvimpia, peitteet ovat sentimentaalisia, lahjoitukset tai rättilaukut ovat käytännöllisimpiä. Joka tapauksessa, jos jokin näistä vaihtoehdoista ei sovi sinulle tai et vain ole itse käsityöalueella, ja olet vihdoin päättänyt heittää ne pois tai lahjoittaa ne, kokeile jokaista heistä vielä kerran ja ota kuva jokaista. Mielestäni se pitää muistin hengissä ilmanT-paita itse. Toivon, että löysit mielenkiintoisia ideoita t-paidan muokkaamiseksi ja luopui ajatuksesta heittää ne pois. Voit myös tarkistaa erittäin suuren resurssin T-paidan muuntamiseksi, jonka tarjoaa Generation T.

4/5 (3 arvostelua)

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *