aika tehdä hyväntekeväisyyslahjoitusasema!

Tämän vuoden hyväntekeväisyys on naiset naisille kansainväliselle. Miksi antaa naispuoliselle hyväntekeväisyyteen? Suosittelen vahvasti, että voit tarkistaa, että linkki – mutta tässä on lyhyt versio, verkkosivustolta:

[Naisilla] on maailman köyhyyden suhteeton ongelma (ne edustavat 70 prosenttia maailman köyhistä)

Niiden kyky olla kunnollinen elämä on rajallinen (he tekevät 66 prosenttia maailman työstä ja tuottaa 50 prosenttia elintarvikkeesta, mutta ne vain ansaitsevat 10 prosenttia tuloista ja omistaa 1 prosenttia kiinteistöstä)

Investoinnit naisiin ovat riittämättömiä (viimeaikaiset tiedot osoittavat, että vain 3,6 prosenttia merentakaisista kehitysyhteistyöstä on varattu sukupuolten tasa-arvoon (Unifem). Ja jokaisen kehitysavun dollari, kaksi senttiä menee tytöille (tyttö vaikutus).

Konfliktin aikana ja sen jälkeen, naiset ovat erityisen alttiita väkivallalle ja hyväksikäytölle (noin 70 prosenttia viimeaikaisten konfliktien uhreista, jotka ovat naisia ​​ja lapsia (UNIFEM) ja väkivallan muotoja, ovat kidutuksen, raiskauksen, seksuaalisen orjuuden, pakotetun prostituution ja silpomisen (YK) )

Naiset naisille tekee suurta työtä yrittäessään muuttaa kaikkia edellä mainittuja.

Ja rohkaista sinua antamaan, jos voit, tässä on sopimus: Ensimmäiset 15 henkilöä lahjoittamaan tänä vuonna saavat keittiön kopion mekkojen salaisesta elämästä. (Lähetä minulle sähköpostia [Erin Dreshaday Dot Com] Kuitti ja sähköpostiosoitteesi).

http://www.networkforgood.org/pca/badge.swf?badgeid=114975

Jos pääsemme 1200 dollariin lahjoituksiin 25. joulukuuta mennessä, kirjoitan uuden “salaisen elämän” tarinan, joka sisältää alla kaksi parhaiden ääniohjelmien alla:

http://modpoll.com/poll.js?pid=agdwb2xsmmdvcg0legrqb2xsglvhlwym&theme=&width=200
Kuulostaa hyvältä? Mennään!

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Miksi on olemassa 20 eri kokoa, mutta mitään fitsapril 3, 2007
Stumped lahjaksi? 18. joulukuuta 2006
LinkTastic torstai! 19. kesäkuuta 2008

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *