Mitä me yksinkertaisesti rakastamme Venäjän muotisaagoista ja erityisesti talvesta, on se, että heidän käsitteet, joiden kanssa he tulevat esiin, ovat esteettisesti miellyttäviä silmille ja myös erittäin toimivia. Intiassa, vaikka meillä ei ole suurta osaa nollan lämpötilasta koko kansakunnassa, paitsi muutama osa, jossa vuoristoiset maaston osuvat matalaan, voimme oppia yhden tai kaksi pukeutumisesta oikein Venäjän muotiasiantuntijoiden jäisille kylmille Borussia Monchengladbach Paita ilmastoille .

Venäjän muotisuuntaukset:
Venäjän muotisuunnittelija on siis esiintynyt, että Venäjä on kylmä maa.

Villaiset mustat luistelijahameet:
”Maalaa minua kuin venäläinen tähti” on mitä jokainen PYT sanoisi pukeutuessaan tumman mustan luistelijahameen ja mustan kalansukan korkokengät jalkoihin.
Lähde: LOKBook.Nugorgeous pitkät virtaavat takit:
Upeat pitkät virtaavat peplum -takit ovat haute käyttää melkein mitä tahansa. Intialaisesta länsimaiseen, indo-länsimaiseen tyylikkäästi rento katutyylinumeroon myös upea pitkä peplum-yhtye pitää sinut lämpimänä ja tyylikkäällä.
Lähde: GettyImages.Inrussin hattu lämpöä varten:
Venäläiset hatut, joilla on faux -turkista, voidaan yhdistää kaiken, mitä valitset käyttää. Ne toimivat hyvin pitämään pää ja korvat suojattuna jäiseltä räjähdykseltä. Täysinvalkoinen tai kaikki mustayhtye istuu kauniilla venäläisillä päähineillä talveille.

Lähde: FashionVibe.NetLong -hameet:
Jupe Longue Laine on niin elinvoimainen ja kirkas pitäen Venäjän perinteiden kanssa ja ottaen vihan pitkistä venäläisistä hameista, tuo OGC Nice Paita positiivisen kosketuksen harmaisiin ja bluesiin tekemällä talvikierroksia.
Lähde: Armstreet.compretty kukka -faux -turkis takit:
Pysy lämpimänä ja viihtyisänä, kun tuulet puhaltavat ankaraa ja kylmää siellä, pukeutuneena yhtenä söpöimmistä kukkapainetuista faux -turkista takista, kun juhlit yötä tai ehkä mennä illallispäivään jonkun erityisen kanssa tänä talvena.

[Lue myös: Kolumbian muotilausunnot]
Lähde: HomeSecurity.PressPavlovsky -huivit:
Pavlovsky -huivi on Venäjän vastaus Intian pashmina -huiviin, ja se on tyylikäs koriste, joka pitää ruumiin lämpimänä ja käyttäjänä, myös hänen omien oikeuksien fashionista.

Lähde: Crinolinesetcie.blogspot.comgorgeous heimo venäläiset takit:
Käytä niitä housuilla tai paitoilla ja hameilla, säärystimillä tai housuilla. Upea venäläinen brodeerattu takit olisivat viihtyisiä lausuntoja, jotka tehdään ystävien kanssa kahvia tai pubeja.
[Lue myös: Julia Vins: Venäjän lihas Barbie]

Tummat alaston nahkatakit:
Kuusta tyylikäs katsaus työhön, joka on käytetty toimistosi pukujen päällä käytetyillä tummilla alaston nahkatakkeilla. Jalkojen osalta voit valita mustat läpinäkymättömät sukat tai säärystimet.
Lähde: hijabku.infofaux -turkikorut:
Yhdistä faux -turkis takit tumman yläosan ja farkkujen kanssa. Älä unohda käyttää nilkan pituisia saappaita tummissa alastoissa jalkoihin.
Lähde: pinterest.cl/leovonzehalf Tweed Check -takit:
Puoli tweed-tarkistuskerroksia voidaan käyttää intialaisten ja indo-länsisten numeroiden kanssa tai melkein mitä tahansa, jossa olisit rento. Jälleen kerran, pitäen mielessä ilmastot, haluat vuorotella faux-turkis-tweed-takkien ja normaalien välillä.
[Lue myös: muotipyyhkäisy talvitakkien läpi]
Lähde: Vogue.com Colorful Headers:
Vaatekaapissasi tulisi olla paljon värikkäitä päähineitä kannen ja suojaamiseksi. Ne eivät vain lisää tyyliä ja tyylikästä kosketusta yleiseen persoonallisuuteen, vaan saavat sinut näyttämään myös kaduilta kaduilta.
Lähde: OutlookWeekly.Netchristmas -teemat talvipuserot:
Melko Sveitsin Jalkapallomaajoukkue Paita nirso erä ei halua käyttää “rumaa talvea teemaa”, mutta puhuessaan venäläisistä muotisuuntauksista ei voida vain varastaa vilkaisua silloin tällöin. Käytä talvea Christmassy -villapaita säärystimillä tai denimillä ja siirry yliopistoon.
Lähde: Whowhatwear.com toivomme, että nämä venäläiset inspiroidut muotisuuntaukset ovat opettaneet sinulle yhden tai kaksi, kuinka olla haute ja trendikäs tällä kertaa? Kirjoita sisään ja kerro meille, mitkä trendit saivat myös mielikuvituksen!

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *