, kiitotien syksyn 2017 kuviot, jotka johtavat vaatteiden jakelijat ovat tuoneet
11.4.2017, julkaissut Alanic Global
Syksy on viimeiseksi täällä, samoin kuin on aika kiertyä ja kääntää nykyinen muotisuuntauksesi sekä tarjota jotain erilaista uudelle kaudelle. Muutokset, jotka maailmanlaajuiset muotipaikat menevät jokaisessa ja jokaisessa kaudessa, ovat melko viihdyttäviä, samoin kuin kiitotienäyttelyt ovat lopulliset sijainnit, joissa voit löytää parhaat tyyliset kohokohdat, jotka pintavat jokaisella kaudella.
Tänä vuonna syksy on todistamassa laajan valikoiman erittäin epätavallisia sekä ainutlaatuisia vaatteita, värejä sekä tyylejä, jotka hämmästyttävät sinua täysin. Johtavat vaatteiden jakelijat tuovat syksyn 2017 kuvioita suoraan kiitotieltä johtaviin vaatekauppoihin. Näitä syksyn erityisiä vaatteita tarjotaan helposti kohtuullisin hinnalla helposti, samoin kuin voit saada ne näyttämään upeilta tänä vuonna.
Kiitotien syksy 2017 -kuviot kattavat pelkästään sinulle.
Punaisen voima
Punainen on paljastettu syksyn väri, samoin kuin tämä voimakas sävy hyväksytään yleisesti tällä kaudella. Takit, samettipukuihin, mekkoihin, toppeihin sekä teesiin ja kenkiin, jokaisessa markkinoilla on punainen sävy, samoin kuin voit käyttää niitä sopusoinnussa kohokohtien kanssa tämän syksyn.

Vintage vaikutti turkista
Perinteiset sekä vintage -vaikutteiset turkistat ovat ehdottomasti jotain, joka aloitetaan tällä kaudella, koska ne ovat mukavia ja lisäävät myös vintage -tyylisivustoasi vaivattomasti. Näitä turkista on saatavana eri muodoissa sekä malleissa, olivatpa ne suuret, pitkät takit, lyhyet rajatut takit, bleiserit ja paljon muuta, jotka auttavat sinua käyttämään erilaisia ​​astioita eri tilanteissa.
70 -luvun vintage -ruudut
Plaid ei aina tarkoita 90 -luvun grunge, koska tällä kaudella se on vähän erilainen. 70 -luvun kirkkaat ruudullinen kuviot ovat palanneet tänä vuonna, samoin kuin nämä joustavat teemat on muotoiltu housuihin takkiin, kylpytakkiin ja paljon enemmän. Nämä ruudullinen kuviot ovat erilaisia ​​kuin flanelli -ruudut, jotka muistuttavat sinua grunge -aikakaudesta.
Viktoriaaniset kaulukset
Viktoriaaniset vaikuttavat suljettujen pääntiet ovat erittäin paljon kuviossa tämän vuoden syksyllä, samoin kuin periaatteessa nykypäivän Turtleneckin tyylikäs vanhempi sisar. Ne näyttävät paljon Shakespeareanilta ja saatavana eri muodoissa, yläosista kylpytakkiin ja paljon enemmän.

Löysä vapaa-ajan puku
Rento ja huolimattomat istuvuudet ovat villitys, joka määrittelee tyylin, joka käyttää jotain muodollista rentoutumiseen. Kaukana urheilusta, ne ovat enemmän kuin ratapukuja, joita tarjotaan paljeteina tai valmistettu sametista ja mokkanahasta.
Nylontakit
Sinun on täytynyt käyttää nahkaa tai turkista sekä villatakkeja, samoin kuin tällä kertaa sen ympärillä on muoti käyttää nylontakkeja. Ne ovat tyylikkäät, mukavat sekä erittäin puettavissa tällä kaudella.
Keskipitkät hameet
Ihana mielen pituiset hameet ovat vasikan päällä täydellisillä ja flouncy -liikkeillä, jotka ottavat maailmanlaajuisen muotipaikan myrskyn mukaan, ja niitä on saatavana eri väreissä, tulosteissa ja kuvioissa. Niitä tuon myös tukkuvaatteiden jakelijat USA.
Tunnisteet:
parhaat tukkuvaatteet
irtotavarana tukkuvaatteiden toimittajat
vaatteiden jakelijat
tukkuvaatteet
tukkuvaatteiden jakelijat
tukkuvaatteiden jakelijat USA

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *