Kaikilla on ”suosikki T-paita”. Sen lisäksi, että tyyli siinä on merkityksellinen sitä, joka sitä käyttää. Tee -paitojen käyttäminen, joka osoittaa, että mikään ei ole viileä. Paljon näkyviä 5 TEE -paitoja tyylinäkökohtia! Yritimme selvittää, mitkä ovat näkyvimmät 5 tee -paitotyylielementtiä, samoin kuin yritimme kuvailla vähän, mikä heidän maineeseensa on.

Näkyvimmät teepaitotyylit!
Kallo

Kallo -ikonografia on saanut paljon mainetta yhdessä promootion kanssa, joka sai erilaisista kulttuurigenreistä, aloittaen jopa vanhoista ajoista (kaikki ymmärtävät Hamletin suositun kallo -kohtauksen). Yleensä kallosta liittyvä kuva liittyy kuolemaan, mutta kallo tuo paljon monimutkaisemman symbolismin ja on kerännyt nykyään paljon enemmän menetelmää. Suunnittelijoiden ilmaisen luovuuden vuoksi löydämme kallojen integroituna melkein minkä tahansa tyyppisiin elementteihin.
T-paitatyylit, jotka kuvaavat kalloparit, ovat paljastaneet mielen, joka muuttuu kiihkeästä, mikä osoittaa merirosvojen merkit, heavy metal/punk -tuotteet (sukupuolipistoolit, Alice Cooper), joka on paljon pehmeämpää Goth-kulttuuri, jossa kallo-teepaitit osoittivat suurta lähikuvasta kuolemaa, melankoliaa ja kunnioitusta yhteiskunnan syrjinnästä. Se, että kallon ahdistuksen määrittely, joka osoittaa samoin muuttuvan yhdessä pop/rock -kulttuurin (Avril Lavigne) kanssa, samoin kuin emo -tyylin vaaleanpunaiseen kuvioon, se saavutti päivät tyylien yleisesti ja riippumatta siitä, mikä tyyli on Kallo -teepaitosuunnittelun käytön edistäminen on aina suosittu. Ja… älä sano, että sinulla ei ole koskaan ollut kallo-t-paita!

Siipit siipien törkeästä suosiosta huolimatta nykyään Tee -paitojen suunnittelijat ovat kokeilleet hienointa tuottaa uusia ja erikoissuunnitelmiaan, jotta ne olisivat merkityksellisiä ja inspiroivia. Syvän henkisen symbolismin avulla paljon aikoja, uskonnollisilla konnotaatioilla, siipien tee -paidat tyylit viittaavat vapautumiseen, vapauteen, yhteyteen maan ja taivaan ja korkeammalla maalla, sekä ihmisen olemassaolon ja henkinen taso. Yleisimmin luotu tyyli on höyhenen enkelin siivet, jotka seisovat syyttömyyden tai viattomuuden merkkinä, merkkejä tuesta sekä suojelusta, rauhasta tai iankaikkisesta pelastuksesta. Siipit eivät kuitenkaan aina korosta Hengen suurta luonnetta, mutta paha, kuten monissa teepaitojen tyyleissä näkyy lepakkojen siipien kanssa, jotka noudattavat demonista tai vampyyrityyliä. Vähemmän uskonnollisia konnotaatioita, Butterfly Wings, Raven Wings tai Tribal Wings (erittäin näkyvä Goth -teesissä) paljastavat sekä ylivallan ja vapauden. Kaikissa heissä kaikissa tyyleissä esitetään yhteenveto lentävien olentojen kiehtomisesta, olivatpa ne sitten maallisia tai myyttisiä.

Tatuointisuunnittelu
If we take into consideration the overwhelming popularity of the tattoo industry, it’s no question it broadened so much, ending up being a extremely crucial source for tee shirts vector art designers who comply with the public’s rate of interest relating to iconography, as well as utilize Tatuoinnit teepaitoissa. Paljon tatuointeja on suositeltavia heidän ehdottoman hullujen värejensä, kiiltävän ilmeen suhteen, mitä ne edustavat. Ne nähdään erityisesti valkoisissa t-paitoissa, jotka eivät menetä minkäänlaista yksityiskohtia. Sydän, lohikäärmeet, heimon symbolit, ankkurit, siivet ovat vain muutamia voguish -näkökohtia, jotka ovat onnistuneesti syntyneet jälleen Tee -paitosuunnitelmissa tatuointien muodossa tällä kertaa. Uskon, että tatuointimarkkinat ja teepaitojen tyylien markkinat tukevat toisiaan, molemmilla on jotain hyötyä: oman luomuksensa suosio.
Tunnukset/ heraldry ovat peräisin keskiaikaisten ritarien tai aatelisen tarpeesta erottaa muista perheistä, heraldiasta tai kuninkaallisista tunnuksista, jotka tuovat mukanaan ylpeyden kuulumisesta kotitalouteen, jolla on upea historia takana. Kuninkaallinen tunnistaminen oli tunnistettavissa nostamalla heidän erityinen tyylitelty tyylinsä panssariinsa, kilpiin, lippuihin, punaiseen vahalle ja niin edelleen. Ajan myötä nämä heraldiset näkökohdat päätyivät paljon monimutkaisemmiksi, koristeltuina ylimääräisillä koristeilla, kehyksillä, kukoistavilla elementeillä, nauhoilla. Näemme tänään paljon näistä blazoneista t-paitoissa, osoituksena paremmuudesta ja niiden ensisijaisesta käsitteestä on kuulua jalolle arvolle. Heraldry Tee -paitotyylit ovat tyypillinen tuote historian harrastajille, jotka paljastavat kiehtovuuden keskiaikaisesta kunnosta ja arvostuksesta. Tyypillisimmät Heraldry Tee -paitojen tyyliset merkit ovat: panssarilevyt, miekka, valtakunnan koristeet, kypärä, kuninkaalliset kruunut, vartijat, nauhat, kotkat sekä leijonat.

Typografia Tee -paidat tyylit, jotka käyttävät typografiaa ensisijaisena näkökohtaan, ovat parhaat ajattelutapa -tees viestistä riippuen. Toisin kuin muut tee -paitosuunnitelmat, tässä tilanteessa resurssit ovat loputtomia. samoin kuin se ei ole niin yksinkertainen kuin seVaikuttaa siltä, että typografia on itsessään taidetta, samoin kuin mitä tahansa merkitystä, alkaen fontista, koosta, väristä, etäisyydestä tai kappaleesta. Tyypillisimpiä ovat hauskat sanat, kuuluisat lainaukset, ja viime aikoina (näemme ne kaikkialla), yksilölliset teepaitit, joissa on viesti, joka ilmaisee tykkää tai inhoa. Typografiaa ei käytetä vain viestiin, monta kertaa näemme lukemattoman kirjoittamisen, mutta sillä on erityinen visuaalinen vaikutus. Integroitua ja jännitystä on vain suunnittelijan käsissä.

Tämä ei oikeastaan ole viisi parasta, emme voineet valita tilauksesta, joten… olemme ehdotusten käytettävissä. samoin kuin myös… tunne ilmaiseksi näyttää meille, jos sinulla on ensisijainen t-paita, samoin kuin mikä tekee siitä niin erityisen.

0/5 (0 arvostelua)

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *