Staycation -vaikeus jatkuu geek -kulttuurisuunnittelulla
Redbubble -taiteilijoiden vaikeus jatkuu vielä yhden viikon ajan. Tällä kertaa Staycation -kilpailutyyli on geek -kulttuurisuunnittelu, etenkin uusi painatus kevyille puseroille tai huppareille.
Jos ymmärrät Internetin, ymmärrät Geek -kulttuurin valtavat asiat: sarjakuvat, videopelit, kultti -TV -ohjelmat sekä elokuvat, tieteet, laitteita, lautapelejä sekä niin paljon muuta. Maailma on osterisi tässä, minkä vuoksi kysyn, että voit mennä pieleen sen kanssa. Mutta toisaalta kilpailu on mahtava korkea, samoin kuin tekijänoikeusrikkomusten mahdollisuudet ovat vielä korkeammat. Joten, kuluta varovasti ja älä ota yksinkertaista menetelmää pois. Hanki todella innovatiivinen ja voit voittaa 100 dollaria!

Jos haluat tulla, lataa uusi GEEK -vaikutteinen tyyli Redbubble -myymäläsi kevyellä puserolla tai hupparilla #RBSTAYCAY: llä. Jaa sitten tyyli Instagramissa hyödyntämällä hashtagia #rbstaycay ja tag @redbubble.
Tässä on joitain esimerkkejä sellaisista tyyleistä, jotka tarjoavat sinulle konseptin ja asettavat sinut nörttillä tunnelmalla:

0/5 (0 arvostelua)

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *