kuvio yllä oleva (klikkaa kuvaa tarkistaa eBay-huutokauppa) ei ole vain suuri, helppo mekko, mutta se myös innoitti minua lähettämään taskulinkit tai Pocket Links. (Yllä oleva on B32, mutta myös kaksi B38: tä eBayssa juuri nyt.)

Michelle (vihreä keittiö) lähettää tämän suuren yhteyden Bitter Bettyin sivustoon, jossa hän lähettää tasku-opetusohjelman.

Tämä (lähetti Mary Beth) ei ole oikeastaan ​​taskussa, mutta mielestäni heiltä puuttuu merkittävä käyttötapaus ilman varkain taskua siinä. Ottaen huomioon, kuinka monta naista pitää asiat Brasissa, miksi et lisää taskusta BRA-lisävarusteeseen? tuntuu kuin ei-brainer minulle. (Tietenkään en usko, että olisin koskaan ostanut yksi näistä asioista, koska he tuntevat epämukavalta ja todennäköisimpiä ympäri, mutta hei, ihailen heidän ongelmanratkaisunsa.)

Myös juttu-se-have-taskut-mutta ei-luokka, kaunis porvaristo lähetti linkin mekkoon, joka näyttää LL Bean Lag. Liian huono on vain yksi monogramma vaihtoehto.

Kaipasin alkuperäisen huutokaupan tähän, joka lähetettiin Ginger Lane:

Mutta jos napsautat kuvaa, siellä on B34, SANS-kirjekuori, ylös “lahdella juuri nyt. Minulla ei mieluummin ole kirjekuorta – jostain syystä kuvat, jotka kuvioivat minua.

Ja vielä yksi taskulinkki, Summersetistä. Vakavasti tämä linkki, joka selittää taskun ja näkymättömän vetoketjun samaan saumaan, muuttanut elämäni. Tiedätkö, kuinka monta 1950-luvun puolivälien mekkoja voin laittaa taskut nyt? Jokainen niistä.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Renee sanoo: “Älä purkaa taskut!” 11. toukokuuta 2007
LinkTastic Friday: Hyödyllisyys Editionmay 30, 2008With 41 kommenttia
Miten: Tee kolmen paneelin hame on tasku

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *