hai -paitoja juhlimaan Shark Week -tapahtumaa
Shark -viikko esitettiin ensin Discovery. Tämä tapahtui jo vuonna 1988. Sillä oli niin erinomainen menestys, että heinäkuussa yleisö nauttii joka vuosi hain dokumenttien koko viikon. Ihmiset ovat kiehtoneet nämä vankat olennot, jotka hallitsevat meriä ja valtameriä.
Hait näyttävät kiihkeiltä, ​​pelottavilta, verenhimoisilta ja herättävät levottomuuden tunnetta. Menetelmä, jonka nämä petoeläimet vaeltelevat vedenalaisen ympärillä lähellä pahaa ajattelemattomia uhreja
Ja silti, ne uhkaavat erittäin olennot, jotka huolestuvat heistä eniten – ihmisiä. Tämä johtuu siitä, että olemme kaikki heidän kasvonsa, tunkeutuen heidän elinympäristöönsä. Olemme hukkuneet 1000 kertaa todennäköisemmin kuin kuolemme hain hyökkäyksestä. He selvisivät dinosauruksista 64 miljoonaa vuotta sitten, mutta heidän fantastiset selviytymistaidonsa eivät ole kyykky ihmisten ahneudessa.
Shark Weekin ansiosta meille muistutetaan tarkalleen kuinka mielenkiintoisia he ovat. Niinpä erinomaisen valkoisen, vasarapää, tiikerihai, Mako-hain tai häränhai, mainitaksemme niistä näkyvimmät, olemme täyttäneet tämän julkaisun tyylikkäimmillä hai-t-paitoilla.
Toivotaan, jonain päivänä emme ole niin taipuvaisia ​​tuhoamaan mitään, mitä emme täysin ymmärrä tai pelkäämättä.

0/5 (0 arvostelua)

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *