Nicky Laatz Font -suunnittelu ja kuva
En ole varma kuinka tuttu olet suunnittelijalle ja kuvittajalle, jonka aion esitellä täällä, mutta mielestäni sinun on kohdattava hänen fonttien tai akvarelligrafiikan kanssa jossain vaiheessa. Eli jos olet aktiivinen jäsen suunnitteluyhteisössä, mutta myös asiakas, joka tarvitsi skriptin fontin vähintään kerran.
Hän on supertähti luovilla markkinoilla, ja sillä on jatkuvasti esillä olevia tuotteita sivuston kotisivulla ja positiivista palautetta käyttäjiltä, ​​jotka ovat aina niin tyytyväisiä siihen, mitä hän julkaisee. Ja siihen on yksi yksinkertainen selitys: hän rakastaa rehellisesti kaikkea mitä tekee, ja se on hänen ainoa kompassinsa. Mitä hän suosittelee kaikille pyrkiville suunnittelijoille.
Hänen nimensä on Nicky Laatz, hän on kotoisin Etelä -Afrikasta ja mantransa on koskaan kohdistaa alhaisempi kuin mitä todella rakastat ja olet ylpeä. Ole johdonmukainen ja pidä siinä, vaikka aluksi se ei tuo sinulle tuhansia dollareita.

Nuoresta iästä lähtien hän piti taiteesta, mutta ei koskaan harjoittanut sitä ammattimaisesti, ja koska aikuinen ei seurannut mitään taidekoulua. Se olisi viitannut pakottamiseen harjoitteluun ja kokeiluun asioihin, joita hän ei halunnut. Joten hän antoi taiteen tulla hänen luokseen – hän sekoitti ensin HTLM -koodaukseen, sitten web -suunnitteluun, jota seurasi logosuunnittelu ja lopulta kuva ja tulosteet. Ja hän on tehnyt sitä 15 vuotta, joten menestystä ei ole yön yli.

Hän vähitellen vapautui rajoittavasta asiakastyöstä ja teki yhä enemmän mitä hän rakasti, omilla ehdoillaan ja lisäsi ne luovalle markkinakauppaansa. Se, että sivusto tukee hyvin luovia henkilökohtaisella lähestymistavalla, sai hänet tuntemaan olonsa vielä mukavammaksi koko kokemuksen suhteen.
Hän uskoo, että jokainen, jolla on digitaalista taiteellista taivaa, voi kehittyä, tulla sisältöön ja tuntea olevansa aidosti palkittu ponnisteluistaan, jos he käyttävät Internetiä oppiakseen, harjoittaa ja lisätä henkilökohtaista kosketusta työhönsä. Hän on todellinen inspiraatio pyrkivälle digitaalisuunnittelijalle ja voit nähdä sen itse lukemalla artikkelia, jonka hän on osallistunut Creative Market -blogissa. Se voi säästää suunnittelijan lohkosta tai jopa uupumisesta.

Ja nyt tässä on joitain hänen erittäin menestyneistä tuotteista, joita hän on myynyt kaupassaan, joka on luotu juuri edellä mainitsemani omistautumisella, että useimmat suunnittelijat unohtavat tyypillisemmin kuin ei.

Kolmulannut Fontbox on hänen viimeisin tuotteensa, jonka luova markkinatiimi on jo valinnut.

Ja bonuksena voit myös saada ilmaisen fontin, jonka hän tarjoaa usein uskolliselle seuraajalleen. Varmista, että tarkistat kaiken hänen Instagramissa – sinut kiehtoo sisältö:

0/5 (0 arvostelua)

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *