Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä julkaisu voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Olemme äskettäin kirjoittaneet erinomaisista ympäristöystävällisistä vaatekappaleista sekä yksi näistä sivustoista (American Apparel) tekee tämän toisen listan. Kun ihmiset ovat ensin uskovat vihreää vaatekaappistaan, he uskovat yleisesti T-paidoista. Miksi? Todennäköisesti, kun aiot saada suurimman bangin. T-paidat ovat useimpien vaatekaappien niitti, ne ovat melko edullisia, samoin kuin niitä voidaan käyttää yksin, pukeutunut blazerin kanssa sekä toimittamaan erilaisia ​​muita ulkonäköä.

Tässä on budjetin paras orgaaninen puuvilla-t-paita linjat:

1. American Apparel – luonnonmukaiset T-paidat sekä miehille että naisille. Vaikka heillä ei ole merkittävää valintaa, heillä on mitä tarvitset: Fancy Tees, asennetut tees, Unisex Tees, V-kaula-alueet. Kahdeksan erilaista värivaihtoehtoa sekä kaikki ovat kuitenkin alle 20 dollaria (“yksi” on 24 dollaria). Oletan, että olemme voineet sanoa kaikki ovat alle 25 dollaria, mutta se ei melua niin hyvä.

2. Ympäristöystävällinen tarra orgaaninen – groovy orgaaniset tees miehille, naisille sekä lapsille. Ei vain orgaanisia, nämä T-paidat ovat kestävästi tehneet Yhdysvalloissa sekä alhainen vaatetus värjätty. Heillä on myös mahtavia malleja, kuten tämä “kasvattaa omaa” suunnittelua.

3. REI – monipuolisuudelle, mukavuudelle sekä tyyliin sekä miehet että naiset rakastavat, Rei ei voi voittaa. Yksi erinomainen asia REI T-paidoista: Paljon pitkähihainen vaihtoehtoja!

4. Ban T-paidat – sai jotain sanottavaa? Tunne pieni sassy? Ban T-paidat ovat vaatteen linja sinulle. Valitse ajatushoidosta (olemme ihmisiä, joita olemme odottaneet) hilpeä (corporrat).

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *