Smithsonianin viralliset Obaman muotokuvat
En ole koskaan ymmärtänyt Yhdysvaltojen presidenttejä, jotka saavat muotokuva, joka näytetään yleisölle Smithsonianin kansallisessa muotokuvagalleriassa heidän ehtojensa päättymisen jälkeen. Se oli eilen Obamasin käännös, tapahtuma, jota lehdistö yleisesti kattoi. Pari oli erittäin näkyvä yleisön kanssa valkoisen kodin oleskelun aikana. Se on erityisesti heidän hyväntekeväisyyshahmojensa, sosiaalisen osallistumisen ja luonnollisen kemian jälkeen. En saa siitä poliittista, koska tämä on uutisia taidemaailmasta.
No, jatkuvan suosionsa ansiosta ihmisillä oli paljon ilmoittaa näistä Obaman muotokuvista. Jokainen heistä valitsi käsin taiteilijansa. Barack Obama valitsi Kehinde Wileyn, Yalen yliopiston tutkinnon suorittaneen. Hän on kuuluisa vanhasta maalaustyylistään, täynnä väripopia. Tausta on ekstravagantti kukkaseinä, jokaisella on merkitys. Michelle Obama valitsi Baltimoressa toimivan taiteilijan Amy Sheraldin, joka keskittyy enemmän sosiaalisen oikeudenmukaisuuden teemoihin, enemmän kuin kokonaan toistaa henkilöä. Afrikkalainen amerikkalainen taiteilija maalaa mustan ihon harmaissa sävyissä, mikä lisäsi joitain kulmakarvoja.
Presidentti Barack Obama
Michelle Obama
Molemmat vaihtoehdot näyttävät tasoittavan menetelmää uuteen lähestymistapaan näihin presidentin muotokuviin. He keskittyvät enemmän rakenteeseen ja vähemmän realismiin, mikä saa ihmiset sekoittamaan heistä tunteita. Jotkut uskovat, että presidentti on yhtä vakava, kun taas Michele ei näytä mitään hänen aitoa elämänsä aiheesta. Kommentoijat ehdottavat, että muotokuva ei näytä hänelle luokkaa, kun häntä ympäröi myrkky muratti. He yleensä uskovat, että teokset eivät kuulu tällaiseen museoon, enemmän kuin olohuone.
Sitten tuli vitsit ja meemit. Tarkoitan, täällä ovat muut presidentin muotokuvat. Yksi ei ole kuin toinen:

Sitten näkyvin vitsi vei meidät vielä yhdelle meemimatkalle:

Yleisestä mielipiteestä riippumatta molemmat taiteilijat ovat ainutlaatuisia luovutuksissaan. Nämä Obaman muotokuvat erottuvat ehdottomasti kaikista edellisistä. Sen lisäksi sen pitäisi auttaa meitä ymmärtämään olosuhteet vielä paremmin. Obama oli aivan ensimmäinen afrikkalais-amerikkalainen presidentti ja teki menetelmän monille ensimmäisille aikoiksi, etenkin ajatellessaan hänen mukanaansa hänen tuoma kulttuuriperinnettä.
Tällainen on, että näiden kahden afroamerikkalaisen taiteilijan vaihtoehdon ei pitäisi olla yllättävää. Taiteellisesti nämä muotokuvat ovat virstanpylväs mustassa muotokuvissa ja mustassa kulttuurissa.
Mitä mieltä sinä olet?

0/5 (0 arvostelua)

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *