Herttuatar oli Dolce sekä Gabbana kelpaavan nykypäivän mielenterveyden koulutuksessa konferenssiin.

Video peilin Russell Myers Kate saapuu.

Seminaarin järjestivät Royal perusta Duke sekä herttuatar Cambridge sekä Duke sekä herttuatar Sussex. Se on osa Katen vaivaa keskittyi tapoja tukea paljon paremmin mielenterveys ja hyvinvointi lapsilla.

Video Richard Palmer Kate on paikallaan.

Tänään tehtävänä oli Mercers’ Hall Lontoossa.

BBC: n Kate Silverton katsottuna yläpuolella korokkeella, isännöi seminaarin sekä avasi kohteliaisuus herttuatar. enemmän arjen Mirror:

Toimittaja kertoi kerääminen: ”Kuten ymmärrätte [hän] on loistava vievä voima kuninkaallisen säätiön työn tukemiseen lapsia heidän aikaisintaan vuosina.

”Ja teidän kuninkaallinen korkeutensa, se on kunnia olla teille täällä tänään.”

Kuten useimmat lukijat tietävät, herttuatar intohimona tukemalla tapoja parantaa lasten mielenterveyttä.

Herttuatar aikana yksi esityksiä.

Kate Ms Silverton.

Simon Perry kansan tarina:

Kuninkaalliset tapasi päänsä opettajia useissa kouluissa, joita nykyään pilotointi kuninkaallisen säätiön ”psyykkisesti terve Koulut” ohjelma. Käynnistämän Kate vuonna 2018, ”psyykkisesti terve koulut” on sivusto antaa pääsuuntausta vapaan pääsyn yksinkertaistaminen satoja korkeimman laadukkaita mielenterveysalan ja hyvinvointi resurssien opettajia paljon paremmin tukemaan oppilaiden mielenterveyttä.

Voit pitää mielessä psyykkisesti terve koulujen käynnistää viime tammikuussa.

Alla, näytön napata päässä psyykkisesti terve koulujen site.

Royal säätiö tekee yhteistyötä Place2Be, nuorten mielissä, sekä Anna Freud keskuksen työskentelystä aloitteesta.

Virallisia esityksiä oli pyöreän pöydän keskusteluun tänään.

Erilainen Ihmiset tarina raportteja keskusteluun:

Henkilökohtaisessa pyöreän pöydän keskustelu Keskiviikon mielenterveyttä ja hyvinvointia koulutuksessa konferenssi, Kate … tapasi 11 ammattilaisten keskustella tuleviin toimiin johdonmukaisen mielenterveyden ja hyvinvoinnin opettajien sekä haasteista sen täytäntöönpanoa.

”Kun ensimmäinen aloitti – sekä olen oppinut paljon lyhyessä ajassa organisaatioiden kanssa – Olin äärimmäisen naiivi itseäni vanhempi todella vain kuinka tärkeää varsinkin ensimmäisinä vuosina ovat lasten futuurit ”sanoi kuninkaan äiti kolmen – Prince George, 5, prinsessa Charlotte, 3, ja Prince Louis, 10 kuukautta.

”Ja miten tärkeää on, jokainen hoitaa lasta ratkaisevalla hetkellä, opettajien, vanhempien, samoin kuin kaikki kuka hoitaa häntä, kuinka tärkeää on, että saamme oikein”, hän jatkoi.

Yksi näkökohta keskusteltu pitkään ollut ”… kotouttamisesta koituva hyöty mielenterveys- ja hyvinvointi moduulit ohjaaja kursseja ja yksi enemmän toimintaa laitoksen johtajien kulttuurin luominen hyvinvoinnin,” kohti Kensington Palace lehdistötiedote.

Kate chattailuun osallistujille.

Herttuatar Samoin puhui tänään konferenssissa. Hänen huomioita:

Todisteet on selvää, aivan ensimmäisten vuosien lapsen elämän ovat keskeinen etenemistä sekä tulevaisuuden terveys ja hyvinvointi sekä onnellisuutta kuin minkä tahansa muu yksittäinen hetki meidän elinaikanamme.”

Kuten olemme kuulleet tänään, on tärkeää, että tuemme opettajien oman hyvinvointinsa, jotta he voivat löytää paras hoidon taso kaikille lapsille, kouluissa sekä yhteisöjä, joissa he työskentelevät.

Olen niin intohimoisesti yhteistyötä samoin kuin täällä tänään on vakuuttanut minulle vain kuinka paljon jo tehdään, niin sanon kiitos teille kaikille teille, jotka priorisoidaan tärkeyden mielenterveyden ja hyvinvointi sekä merkitys nuorten eteneminen kokonaisuutena.

Tämä video on Katen koko puheen.

Nyt me tarkastelemme mitä Kate kantoi, joka alkaa hänen tweed puku.

Se on Dolce sekä Gabbana, valmistettu musta, valkoinen sekä vaaleansininen Bouclé Tweed. Sovitus on varustettu kaksirivinen takki ylimitoitettu koristeellinen napit, läpät sekä hapsut verhoilun vetoketjun, läpät, kaulus sekä hihansuissa. Koko helma on drop-vyötärö tyyli leikattu vinoon kanssa hapsut helma.

Brändi ei melkoisesti tweed. Tämän päivän materiaali on esitetty alla jätetään sekä keskus. Oikealla läsnä kauden materiaalia samanlaisella kutoa.

Musta, valkoinen sekä vaaleanpunainen materiaali on esitetty ylhäällä oikealla käytettiin varten Tweed tyllimekko. On olemassa monia muita vastaavia sidoksia, kuten Fringe vaipan alla.

Kate käytti hänen Tod n mokka pumppuja.

Ja kantoiMulberry Suede Bayswater Clutch.

Duchess oli hänen Kiki McDonough White Topaz tyyny putoaa.

HUOMAUTUS: Julkaisu alun perin sanoi, että Kate käytti vaaleanpunaisia morganite-tippoja, mutta kaveri jakoi erittäin suuren kuvan, joka tekee selväksi, että ne eivät ole vaaleanpunaisia.

Jätämme sinut näihin kahden duchessin laukaukseen tänään.

Ja näemme sinut takaisin täällä vain muutamassa tunnissa suojaamaan 100 naista hedge-rahastoissa (nyt 100 naista rahoituksessa) Gala-illallinen V & A: ssa.

Yhteys:

Royal Foundation -sivusto on täällä; Tietoja henkisesti terveellisestä aloitteesta on täällä; Tarkistettiin koko tekstin Kate: n huomautuksista napsauttamalla täältä; Henkisesti terveitä koulujen sivusto on täällä

Jokapäiväinen peilin tarina on täällä; Jokapäiväinen postin artikkeli on täällä

Simon Perryn ihmisten tarina on täällä; Pyöreän keskustelun ihmiset ovat täällä; Popsugar-galleria on täällä

315Save

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *