Oletko koskaan ajatellut käyttää tynnyrihousuja? Tihkut housut ja säärystimet ottavat haltuunsa tämän kauden ja miten se muotoillaan. Olen aina ollut tynnyrien fani ottaen huomioon sen lapsuuden. Olen Cerezo Osaka Paita aina huomannut, että tynnyrit ovat kiehtovia jalkojesi ympärillä kulkevien hihnojen takia. Kasvaminen, tynnyrihousujen tai säärystimien pukeutuminen sai minut tuntemaan olonsa balleriiniksi. Aikuisena voisin odottaa tarkistaakseni tämän ilmeen. Siellä on jotain houkuttelevaa tynnyrihousujen käytöstä ja muotoilusta.
Viikon aloittaminen “kaikki mustan räätälöity” hauska ilme ja räätälöity laiha tynnyrihousu on aivan uskomaton. Olen suuri housujen fani, jossa on tynnyrit ja tämä on joustava ja sopii täydellisesti. Yhdistin sen mustan yläosan kanssa, jossa on keulatiedot ja Aston Villa FC Paita voit kertoa, että rakastan keulatietoja. Käytin tätä punastua vaaleanpunaista keulamekkoa (täällä) ja tätä Kate Spade Bow -mekkoa viimeisen loman (täällä).
Mitä minulla on:
Housut (täällä, samanlainen täällä) // TOP (täällä, valkoinen versio täällä, paljon enemmän täällä) // Club America Paita laukku (täällä/beige pari täällä) // korvakorut (täällä, paljon enemmän täällä) // huulipuna “Lady Danger ”(Täällä)
Osta ulkonäköni

< - JavaScript on tällä hetkellä poistettu käytöstä tässä selaimessa. Aktivoi se uudelleen tämän sisällön tarkastelemiseksi. Voit myös nauttia: Kuinka käyttää farkkuja tänä kesänä Parhaat asut käyttää Valentine '… Päivämäärä ideoita kotona kokeilla… Mitä käyttää työskennellä tänä syksynä ... Tutustu tietämään. Rekisteröidy sähköpostiosoittellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä. etunimi etunimi etunimi etunimi Sukunimi Sukunimi Sukunimi Sukunimi sähköpostiosoite sähköpostiosoite sähköpostiosoite sähköpostiosoite Tilata Kiitos tilaamisesta!

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *