Täysin ilmainen vektoritaide, koska clip Art on erittäin haluttu, mutta laadun löytäminen täysin ilmainen vektoritaide ei ole niin helppoa kuin luulet Voi ladata satoja grafiikoita ilmaiseksi! Alla on 20 parasta paikkaa löytää täysin ilmainen vektorigrafiikka.
1. Vector4 Free.com on sivusto, joka on omistettu täysin ilmaiselle vektorigrafiikalle: Adobe Illustrator AI, EPS, PDF, SVG, Corel Draw CDR -tiedostot Täysin lataaminen – se on mitä löydät täältä. Työn helpottamiseksi kaikki tavarat luokitellaan tunnisteilla.

2. Freevectors.net, online -galleria, joka on täysin ilmainen vektorigrafiikka. Kaikki tämän sivuston kuvat ovat täysin ilmaisia ​​henkilökohtaiseen käyttöön, ja monia niistä voidaan käyttää kaupallisesti.

3. Vecteezy on vektoritaiteen yhteisö. Ne tarjoavat vektoritaiteilijoille paikan luoda ja vaihtaa erilaisia ​​täysin ilmaisia ​​vektorigrafiikoita, kuten vektorikuvakkeita, vektorikuvioita, vektorihiirtoja, kukoistuksia ja muita hienoja juttuja, jotka parantavat malleja ja luovuuttasi.

4.123Freevectors.com on kasvava täysin ilmainen osakevektorisivusto. Paras nyt yli 1000 täysin ilmaista vektoria, jotka on lajiteltu luokkien mukaan, kootaan yhteen ladattavaksi.
Ilmaiset vektoritaidet verkkosivustot5. Vectorportal.com on valtava tietokanta täysin ilmaisista vektoreista, joita käyttäjät voivat vapaasti käyttää kaupallisiin ja henkilökohtaisiin projekteihinsa. Viiden vuoden olemassaolon aikana ne on jatkuvasti äänestetty kymmenen parhaana ilmaisen vektoriresurssina eri graafisten suunnittelupaikkojen avulla.
Ilmainen vektoritaiteverkkosivusto vektori taidemusktiot6. FreevectoRtownload.com -sivustolta löydät parhaan ilmaisen vektorigrafiikan vektoritaiteilijoilta. Veektorit Tekijänoikeudet kuuluvat alkuperäisille kirjoittajille, ne ovat täysin ilmaisia ​​henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön / täysin ilmaisia ​​julkiseen kaupalliseen käyttöön mainita vain kirjoittajat. Jos olet Illustrator -vektorien suunnittelija ja haluat esitellä täysin ilmaisia ​​vektoreitasi tai PSD -kuvia, älä missaa tätä paikkaa!
Ilmaiset vektoritaiteen verkkosivustot7. VectorJunky.com on online -galleria täysin ilmaisesta vektorigrafiikasta.
Ilmaiset vektoritaidesivustot8. Freevector.com, sivusto, joka on omistettu täysin ilmaiselle vektoritaiteelle. Aloita Illustrator EPS-, AI-, JPG-, PDF- ja SVG -tiedostojen lataaminen heidän valtavasta vektorikokoelmasta. Täysin ilmaisella vektorisivustolla löydät tuhansia laadukkaita vektorigrafiikoita, jotka ovat luoneet lahjakkaat kuvittajat, täysin ilmaiset taustakuvat, mallit ja sovellukset.
Ilmaiset vektoritaidet verkkosivustot9. VectorVault pyrkii edelleen olemaan korkein lähde vektoritaiteelle. He etsivät jatkuvasti uusia ja jännittäviä esimerkkejä työstä, joka on luotu tällä erillisellä suunnittelumuodolla. Opi, keskustele, jaa, yhdistä, edistä ja iloita parhaasta, mitä vektorimaailma tarjoaa.
Ilmaiset vektoritaidet verkkosivustot10. DragonartzDesigns ei ole täysin ilmainen vektorisivusto, joka kaipaa!
Ilmaiset vektoritaidet verkkosivustot vapaa vektoritaidesivustot

0/5 (0 arvostelua)

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *