Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Se ei ole valtava temppu, että suurin osa meidän alasaikaa (okei, tarkoitamme, että viivyttely) käytetään tarkkailun (tai onko se pakkomielle?) Sosiaalisissa verkostomme. Mitä et ehkä ymmärrä, on se, että olemme kustannukset vähemmän aikaa tweeting sekä lähettämällä tilapäivitykset. Nykyään se on kaikki valokuvista!

Tämä julkaisu voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Erityisesti ne, jotka tulevat päällystetyt leivänpaahdin suodattimessa. Ja tyylikkäiden julkkikset, jotka tarjoavat pääsyn ensimmäiseen luokan elämään, olemme nopeasti seuranneet menetelmää upeeseen 24/7. Tässä, kuka noudattaa Instagramin nyt.

Seuraa niitä: Useimmat tyylikkäät julkkikset Instagramissa!

Beyoncé

https://www.instagram.com/p/btpbz3gg05q/

Queen Bey ei ole täydellinen muukalainen asettaa parhaansa eteenpäin, vaikka se tarkoittaa sans meikkiä. Hänen Instafeedissä odottaa rouva Carter Tour Shots, kotitalous Vacay-kuvia sekä upeat sarjat B Seköitä.

Cara Delevingne

https://www.instagram.com/p/bscoe_ya7hb/

Momentin malli Cara Delevingne antaa kurkistaa hänen muotiaan, samoin kuin osoittaa, että vaikka se on vakava liiketoiminta, hän ei ota sitä (tai itse) niin vakava.

Rachel zoe

https://www.instagram.com/p/bs7l8qgasn4/

Super-stylisti sekä Suunnittelija Rachel Zoe vahvistaa glamin hänen Instagramilleen jewelsin oodlesin, Cutie Pie Pics of Shlyer, sekä runsaasti edessä näytön laukausta kiitotieltä.

Alexa Chung

https://www.instagram.com/p/bs0e9ifgxb0/

Cool nainen ja se tekijä, Alexa Chung Posts juhla kuvia sekä asu inspiraatiota. Emme ole varmoja, jos emme tunne yhtä hänen gf confidantes tai vain kateellinen raivo.

Lauren Conrad

https://www.instagram.com/p/brgd2fxgiua/

Se on melko pikemminkin matkalla kukkuloista, mutta olemme täysin kaivaa LC: n rehuja melko asiat, jotka ovat pohjimmiltaan kaikki sorkat, joita hän on menossa.

Rita Ora

https://www.instagram.com/p/btd1jjsnwjg/

DKNY: n uudeksi kasvoksi, pop-tähti sopii mukavasti fash pakkaukseen. Katso häntä menemään punaisesta matosta kiitotielle, lavalle sekä studioon.

Chloe Moretz

https://www.instagram.com/p/bqcmdutbrzm/

Chloe Moretz muotoillaan olevan aito voima muotissa. Etsi kohtausten takana elokuvamehuja, Carrie-tähden aikakauslehden kannet ja kaikki ympärillä.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *