Näin nämä kengät myymälässä kuukaudessa tai sitten, ja he näyttivät niin söpöjä. Sitten näin heidät kadulla, todellisella henkilöllä, ja he olivat jopa leikattuja. Joten menin kauppaan (Prada, paikka, jossa en muista koskaan aikaisemmin ennen – mikä olisi kohta?), Otti tämän salaa kuvan ja lähetän nyt. Olisin linkittänyt niihin, mutta en löydä verkkokauppaa.

He saivat silmäni tietenkin, koska ne ovat Rick-Rack-sandaaleja ja sellaisinaan aivan upeat. He ovat myös 495 dollaria, mikä asettaa heidät ulos talousarviostani (eli budjetti oli päiväntasaajalla, tämä kengän pari olisi Alpha Centauri), joka on surullinen.

Toivon, että voin ylittää kaikki muut – kuusi kuukautta, nämä kengät ovat “niin viime kauden”, kun taas rakkauteni Rick-teline ei tunne kauden. Tulee paria kerjäämään, ja aion kiinnittää ne, mieluiten eBayssa. Ainakin se on minun fantasiaani.

Myös korkean kantajan versio, mutta en häirinnyt kuvaa näistä. (Olin kauhuissaan myyntiradasta, rehellisesti.)

(Jos tarkastellaan heijastusta pöydän kromimaisemasta, näet minun Stripey Seersucker Dress. Yritän lähettää tämän pukeutumisen viikon loppua.)

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Moths PocketBookissa [VAROITUS: Pitkä merkintä] 2. heinäkuuta 2007
Howto: PackingJene 9, 2008
Rejoinder ja Periaatteiden lausunto 15, 2008With 214 kommenttia

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *