Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä julkistettava noin masu ohjaus sopii kirjoitettiin uudelleen tammikuussa 2019.

Tämä julkaisu voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Hieman muffinssi alkuun saisi pilata hauskaa auringossa. Onhan sinulla on voitava kirjoittaa kakku (tai jäätelöä tai tippaleipä tai sno-kartio …) sekä syödä sitä. Hieman lisää puolivälissä osassa ei aio pitää sinut pois rannalta.

Ja ei, yllään shortsit rannalle ei ole edullinen strategiaa. Aiot käyttää uimapuku, sekä tuntea erinomaisen siitä liikaa.

Minulla on vain yksi pieni paasaus / harhauduttua ennen kuin sukeltaa muutaman fabulous masu ohjaus vaihtoehtoja. Anna anteeksi kuvien alla. En ymmärrä miksi uiminen sovi päättäjät tukevasti kiinni valokuvaamisesta ”masu ohjaus” sopii äärimmäisen ohut naisia. Mitä hemmettiä. Katsotaan todellisia elinten miellyttää.

Mahtavaa Masu-Control-asut

1. Tankini

Jia Flyaway kaarituet Tankini Top, $ 36,30, Uimapuvut Kaikki

Tämä tankini uida alkuun on söpö riittää kuluvat farkut illanviettoon. Eikö ?! sekä flowy siluetti on naisellinen sekä mairitteleva.

Todella pitää asiat hallinnassa, pari ylhäältä kuin tämä yksi korkean kavennettuja, vatsa-ohjaus bikinit pohjat. Kukaan ei ymmärrä pohjat lisätä käytännöllisesti navasta, sekä sinun pitää mitä on ihanteellinen paikka.

2. yksiosainen

Lauren Ralph Lauren Laihdutus Fit kaarituet pörrössä Yksiosainen, $ 102 (myynnissä), Macy

Yksiosainen on perinteinen vatsa-piilossa puku, samoin kuin se on mennyt seksikkäämpi sekä paljon innovatiivisia viime vuosina. Voit löytää joitakin upeasti trendikäs, tyylikäs sekä katseet kääntävä puvut – kuten tämä upea, hermostuttaa pala. hei siellä pilkkominen! Ruching camouflages masu sekä erityinen paneeli edessä pitää mitä paikallaan.

3. Swimdress

Durio Naisten Swimdress Masu Control $ +27,99, Amazon

Jollainen pala sen koko-vatsa-kattavuus, swimdress on pelkkää ihana. Rock yksi näistä rannalla sekä näytät olet kattaa jopa olla tyylikäs – eikä piilottaa pudge. Jotain tämä mukava näin paljon kattavuus, voit olla turvallisin nainen rannalla. Voi, samoin kuin kiva.

4. Korkea-Waisted puku

ADOME Painettu Falbala korkea Waisted Masu Ohjaus Bikini, $ +26,99, Amazon

Ei, tämä uimapuku ei sinut näyttämään isoäitisi. Ellei ohjelma yrität kanavoida hänen kultainen päivän flirttaileva ranta pupu takaisin seuraavana päivänä. Tee korkean vyötärösovituksen tyylikäs sijaan frumpy valitsevat retrotyyliä tai hauskaa kuvio. Kukapa olisi uskonut piilottaa jenkkakahvojen ehkä niin hauskaa?

5. Leikkaus

Orbit leikata pois kaarituet Yksiosainen Uimapuku, $ +46,20, Uimapuvut Kaikki

Jos haluat näyttää jotkut ihon kuitenkaan ole mukava bikinit, leikkauksen yksiosainen on sovi sinulle.

Tietävät, etteivät kaikki aukko puvut ole tasavertaisia, joten kokeile sitä yksi varmista, että saat tukea haluat. Tämä sovitus on maha ohjauspaneeli plus underwire – vain tilanteessa sinun vaatimus pitää tyttöjen kurissa liikaa.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *