Disney Emoji -kilpailun kulissien taakse “kuten kerroit”
Erinomaiset uutiset hymiöiden ystäville, Disney -faneille ja Adobe -käyttäjille!
Kahden yrityksen kokoamassa on fantastinen kilpailu, joka kiertää tunnettujen animaatioiden maagista maailmaa, jotka on kuvittettu uudelleen keltaisten keltaisten hymiöidesi-hymiöiden kanssa!
Jos olet keskiasteen jälkeinen koulun opiskelija, joka on 18–24-vuotias, täynnä mielikuvitusta ja ei halua paljon muuta kuin työskennellä Adobe-ammattilaisten rinnalla Disney Los Angelesin kampuksella, tämä on sinulle haaste!

Disney “Kuten Emoji kertoo” -kilpailulle, antaa sinulle mahdollisuuden kertoa mitä tahansa Disney -ominaisuuden animaatioita nykypäivän suosikki median kautta, joka kuulostaa kuvittajan unelmaprojektilta. Alla oleva video tekee siitä myös hauskan ja helpon:
Kuinka tehdä hymiö | Disney Partners
En tiedä helposta osasta, mutta eikö olisi hyvä tietää sen takana oleva salaisuus?
Tässä ovat tärkeimmät vaatimukset kuvitukselle:
Hymiöiden pitäisi
Ole hahmon kasvot Disney -elokuvasta.
Ilmaise yksi seuraavista tunneista: onnellisuus, suru, pelko, jännitys tai sekavuus.
Ole staattinen, ei animoitu kuva.

Jotkut saattavat pitää ohjeita hieman rajoittavina, koska vain tietyt ihmiset toimittavat työnsä. Vain 50 Yhdysvaltain ja Kanadan asukkaat (lukuun ottamatta Quebeciä), Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Ranskassa, Saksassa, Australiassa, Uudessa -Seelannissa voi voittaa 5 suurta palkintoa:
6 päivän matka Los Angelesiin, missä voittajat osallistuvat aikatauluihin. He tapaavat videon takana olevan joukkueen, joka kertoo Galaxy Volume 1: n vartijoita hymiöiden kanssa. He osallistuvat myös luovaan pilvivalmennusistuntoon, jota johtaa Adobe. Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, he saavat myös yhden vuoden jäsenyyden Adobe Creative Cloudille

Mukana on myös 20 ensimmäisen palkinnon voittajaa:
He saavat yhden vuoden jäsenyyden ja pakkauksen, joka on täynnä Disney -herkkuja.

Tietysti työn pitäisi olla oma! Varmista, että luet koko luettelon DO: n ja äläkä yleisiä ohjeita, jotta et saa hylätä tällaisista teknisistä ominaisuuksista. Kirjoita 9. maaliskuuta 2017 saakka.
Annan sinun ilahduttaa Disney -alkuperäisen viihdyttävästä tyylistä, kuten ilmenee onnellisten, surullisten, innostuneiden, hämmentyneiden tai pelottavien hymiöiden linssejä, inspiraatiota varten:

0/5 (0 arvostelua)

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *