Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä julkaisee affiliate-yhteydet. Katso tietosuojakäytäntömme.

Style-kuvake, Sosiaalinen ja entinen totuuden tähdellä Olivia Palermo on yksi vahva katutyylipeli, jonka olemme päättäneet ottaa kaiken itsellemme. Olipa Graw For Fashion Weekissä tai tarttumalla päivittäistavarakaupoista NYC: ssä, Olivia pystyy jatkuvasti näyttämään kokonaan yhdessä samalla, kun se pysyy uskollisesti innovatiiviseen esteettiseen esteettiseen.

Vaikka emme voi taata sinua suunnittelija vaatekaappi tai upea Fashionista Lifestyle, voimme tarjota joitakin Stella-muotoilu-temppuja oman ovan ottamista Olivia Palermo-tyyliin.

Tyylikäs lyhyt puku

Pehmeät laattojen shortsit, 45 dollaria, Asos.com

Toki, Olivialla on suunnittelu, joka todennäköisesti näyttää upealta säkistä, mutta me rakastamme kesäisin käännetään perinteiseen pukuun. Räätälöity musta takki, joka on yhdistetty kaupungin shortsit ja baletin asunnot ovat tyylikäs kesällä valinta, kun tapahtuma vaatii viisas pukukoodia. Perinteinen yläosa sekä takki tasapainottaa paljain jalat.

Silkki huivi aksentit

Pieces floral huivi, $ 15, asos.com

Kun kyseessä on tappaja tarvikkeet, Olivia Palermo tietää, mitä toimii. Painettu silkkihuivi on yksinkertainen menetelmä muuntaa minkä tahansa ulkoasun. Herkkä pitsipuvun ja lausekkeen huivi yhdistelmä antaa Olivian asuinelokuvan. Hihnan lisääminen täydentävässä väreissä tehostaa siluetti sekä luo naisellinen muoto.

Fringe Details

Rosie Fringe Tee, 20 dollaria, Boohoo.com

Jos uskot, että Fringing oli hankala kuvio vetää pois, ota Cue MS Palermo. Kiinnitä yksivärinen väripaletti pysäyttää pitkän reunustavan ylhäältä katsomaan hyvin sikiötä ja antaa hienovaraisen nyökkän trendiin. Paina reunaa ylhäällä puhtaalla sarakkeella hame varmistaa, että hän ei ylikuormittaa ulkoasua, joka pisteyttää hänen ylimääräisiä tyylipisteitä.

Pehmeä räätälöinti

Valkoinen Blazer, $ 49.99, Zara.com

Vaikka se on yksinkertaista antaa takki tai takki päättyy ajatuksen jälkeen, entinen kaupungin tähti Olivia ei koskaan saa kiinni hyppysen ansiosta hänen kokoelma Helppo pehmeät räätälöidyt takit sekä valkoiset sekä neutraalit sävyt.

Perinteinen blazer antaa rakenteen naisellisille mekkoihin sekä silloin, kun se on yhdistetty koristeltu vyötärö-cinching-vyö, on typerää valintaa juhliin sekä iltaisin. Mitä näyttää yrität?

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *