Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Joo, niin me kaikki pop meidän pimples. Emme ole tarkoitus. Lääkärit eivät ole. Kuitenkin kukin sekä jokainen meistä löytää itsemme tuijottaen kylpyhuoneen peiliin, sormet valmis korjaamaan ne ärsyttävät ongelmat itse. Joten, jos me kaikki me kaikki aikovat tehdä se joka tapauksessa, voimme olla mahdollisimman riskitön. Joitakin vinkkejä auttaa varmistamaan, että et tuota pitkäaikaisia ​​arpia tai pahempia terveys- ja hyvinvointi ongelmia iholle (vaikka emme voi luvata mitään, koska emme ole sertifioituja asiantuntijoita).

Tämä julkaisu voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Miten pimples poistumatta arpista

1. Pyyhi alue perusteellisesti alue ja käytä puhtaita sormia

Luotto: Style.com

Pyyhi ongelma-alue alkoholipyyhkeillä tai lempeällä saippualla. Varmista, että et kosketa ihoa sormillasi, kun olet jo pyytänyt sen alas. Sikäli kuin kädet, voit joko pyyhkiä ne myös alkoholipyyhkeillä; Monet muut ovat suositelleet niitä WC-paperille, jotta et kosketa ihoa suoraan. (Hei, emme ilmoittaneet tätä prosessia, olisi tyylikäs.)

2. POP & STOP

Luotto: Style.com

On melko tärkeää huomata, että sinun pitäisi vain pokata pimple, jolla on todella valkoinen. Jos sinulla on vain punainen kuoppa, se ei ole vielä valmis, samoin kuin voit tehdä ihosi ongelmia paljon pahempaa. Joten varmista, että sinulla Whitehead, sekä sitten työnnä ulkopuolelle finni ylöspäin. Jos painat alas, saatat pakottaa bakteerit syvemmälle huokosiin sekä aiheuttaa infektion. Kun painat, voit lopettaa. Älä työnnä kaksi tai kolme kertaa, koska se voi ärsyttää ihoa sekä tehdä ongelman pahempaa.

3. Puhdista huolellisesti

Luotto: Style.com

Kuten aiemmin todettiin, ei ole vaatimusta jatkuvasti ponnahtaa päämäärää ja uudestaan. Yksi painopisteen on oltava riittävä. Ota sitten alkoholipyyhe tai kostea rätti sekä puhdista alue. Anna sen kuivua perusteellisesti ja älä käytä minkäänlaista meikkiä ylöspäin, kunnes se on täysin suljettu. Tästä syystä on parasta tehdä tämä prosessi yöllä eikä oikeassa ennen päivämäärää tai juuri ennen kuin menossa töihin.

Onnea!

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *