Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Mainokset ja lehden mainokset kertovat meille, että se vie huippuluokan tutkimuksen ja teknisen edistyksen hidastaa ikääntymisprosessia. ja varmasti, se on jännittävää ajatella, että jotkut tiedemies toimii yötä päivää löytää nuoruuden lähde, pullo sitä, ja sitten myydä sen sinulle 100 $ unssilta.

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Mutta tie kauniimpi iho voi olla yksinkertaisempi ja halvempi kuin se. Koska hyvin yksinkertaiset ainesosat, joita sinulla voi olla jo ruokakomeroissasi, on osoitettu olevan luotettavia kauneushyötyjä. Nämä kauneusruoat eivät saa olla fancy pakkaus tai julkkis tiedottaja – mutta he voivat toimittaa todellisia kauneushyötyjä.

Meidän 4 fav kauneus ruokaa

1. Kookosöljy

Puhdistamaton kookosöljy voi nostaa hyvän kolesterolin verenkiertoon, tukahduttaa ruokahalu, torjua insuliiniresistenssin ja antaa sinulle energiaa. Katso koko kookosöljyn kehon hyödyt täältä.

Kookosöljyä voidaan käyttää myös paikallisesti hiusten, ihon ja kynsien hyväksi. Katso kookosöljyn parhaat 9 kauneuden käyttötarkoitukset täällä.

2. Sitruunat

Sitruuna voi pitää sinut hydratoituna, toimittaa Powerhouse antioksidantti C-vitamiinia soluihin, tukee laihtumista ja ruoansulatusta ja pitää hengityksen tuoreena. Lue lisää Sitruunan kehosta.

Nauti näistä kehon eduista lisäämällä sitruunamehua kaikkeen grillatusta lohistasi lasilliseen vettä. Lisää se salaatteihin, tuoreisiin tai paahdettuihin vihanneksiin, keittoihin, paksuihin ja panoskastikkeisiin.

Luonnollinen kirkastekijä

Sitruuna saa kauneuden ruoan aseman, vaikka se kykenee keventämään ihoa. Tiedät, että kallista C-seerumia käytät kirkastaaksesi tummat täplät ja edistää solujen liikevaihtoa? No, saatat saada samanlaisia ​​tuloksia tuoreesta puristetusta sitruunamehusta. Yksinkertaisesti dab se on puuvillapallolla ja jättää päälle tunnin tai niin ennen pesua vedellä.

DIY-väriaine

Sekoita yhtä suuret osat sitruunamehua, hunajaa ja viileää suodatettua vettä oman väriaineen. Sitruuna on suuri astringentti rasvaiselle iholle, ja hunaja rauhoittaa ja kosteuttaa. Käytä ja huuhtele sitten hyvin viileällä vedellä. Seuraa ei-öljyistä kosteusvoidetta.

3. Kaurapuuro

Kaurapuuro ladataan kuidulla, mikä pitää meidät kyllästyneet ja ehkäisevät snacking. Mutta vieläkin pakottavampi on kaurapuurojen vaikutus kolesteroliin. Tutkimukset osoittavat, että kaurapuuro vähentää tehokkaasti LDL-kolesterolia – se on “huono”. Ja alhaalla huono kolesteroli vähentää sydänkohtauksen riskiä.

Levitetään paikallisesti, kaurapuuro rauhoittaa, puhdistaa, exfoliateja ja kosteuttaa. Ei ole monia monikertaisia ​​ihonhoitotuotteita, jotka kaikki tekevät!

Jotta kaurahiutaleiden kauneudenhyödykkeet tekevät oman kaurahiutaleesi kasvonaamion tai kasvojen kuorinta ja käytä sitä viikoittain.

4. Jogurtti

Jogurtti auttaa ruoansulatusta, tukevat terveellisiä kolesterolipitoisuuksia, osastoja korkea verenpaine ja tukahduttaa ruokahalua korkean proteiinipitoisuuden ansiosta. Toteuta nämä edut snacking vähärasvainen, matala sokeri jogurts. Huomaa, että jalostetut välipalat, kuten jogurtti rusinat eivät tarjoa samoja etuja.

Kuten muilla kauneuden elintarvikkeissamme, tämä meijerivoimalaitos on myös vaikuttava luettelo ihonhyödyt. Pyöritä jogurttipohjainen kauneus naamio kosteuttaa, rauhoittua tai ärtynyt ihoa, keventää tummat ympyrät ja kuorinta.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *