9-vuotinen Ugmonk-vuosipäiväsarja
On kulunut 9 vuotta, koska Jeff Sheldon aloitti Ugmonk -nimisen seikkailun. Hän aloitti muutamalla typografiakappaleella. Markkinat pyysivät moderneja, minimalistisia, korkealaatuisia t-paitoja, joita hän oli julkaissut. Hän oli saavuttanut maailmanlaajuisen menestyksen ja päättänyt jatkaa. Jokaisen uuden käynnistyksen myötä paljon enemmän ja paljon enemmän ihmisiä tiesi Ugmonkista, synnyttäen siten suorastaan ​​yhteisön. Voit tuntea tuotemerkin sydämen, koska se ei koskaan rakennettu yrityksen malliin.
Se oli jotain, jota Jeff etsi ja tunsi, että markkinat eivät tarjonneet. Lisää ”kokeilu ja virhe” ajattelutapa ja sinulla on täydellisesti pyöristetyt, laajat tuotteet, joista ihmiset rakastavat puhua. Loppujen lopuksi Internet ja sosiaalinen media ajoi tämän tuotemerkin ansaitsemansa korkeuksiin. Ja siellä on vielä paljon paljon enemmän.
Mutta toistaiseksi Ugmonk asuu: 9 vuotta intohimoa muotoiluun käännetty juhlallisessa käynnistyksessä. Yksi, joka tapahtuu joka vuosi. Tämä ”perinne” heijastaa tuotemerkin johdonmukaisuutta ja kypsyyttä, joka juhlii luomisprosessia pääasiallisena voimanlähteenä.

Tämän vuoden vuosipäivän sarjassa on räätälöity kehitetty “9” ja 9-kolminkertainen merkki, joka edustaa Ugmonkin yhdeksän vuotta.
T-paita sisältää vuosipäivän “9”, joka on painettu vesipohjaisella musteella erittäin pehmeälle triblend-mustalle kankaalle. Yhdeksän tunnusmerkkiä on valettu kiinteästä metallista ja päällystetty erityisellä ruusukulta -mattapintaisella. Jokainen sarja sisältää myös yksilöllisen kortin (1-200), joka edustaa vuosipäivän sarjojen rajoitettua luonnetta.

Vuosipäivän Saleto juhlii 9 vuotta, Ugmonk johtaa myös erikoiskaupan koko vuosipäivää. Käytä koodia 9 vuotta kassalla saadaksesi 20%: n alennuksen koko ostoksesi, saatavana seuraavan 5 päivän aikana.
Ugmonk!
https://ugmonk.com/

0/5 (0 arvostelua)

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *