Uusi video herttuatar on vapautettu merkitä Lasten Saattohoito viikko.

Puhelu isännöi ole yksi, mutta kaksi herttuattaret; herttuatar Cornwallin isännöi. Puhelu soitettiin viime keskiviikkona; sen uskotaan olevan ensimmäisiä yhteisiä sitoutuminen yhteisesti kaksi naista. (Ilman muuta hovin jäseniä.)

Puhelun aikana herttuatar Cornwallin sanoi:

’Aioin aloittaa kuvaamalla miltä tuntui kun ensimmäinen meni mennä lasten saattohoidon samoin kuin oli Helen & Douglas koti, joka mielestäni oli noin 13 vuotta sitten. Täytyy myöntää ennen ensimmäinen mennä olin täynnä tietyn määrän pelokkaasti koska en ollut varma, mitä aioin löytää. Olinko menossa löytää surullinen, onneton sijainnin tai mitä aioin löytää. tahansa menetelmää kun saavuin, olin täysin hämmästynyt mitä löysin. Tunne lämpöä sekä naurua sekä onnellisuutta sekä tervetullut. Hoitajat sekä hoitajat huolehtivat lapset ovat kaikkein fantastinen ihmisiä. Se oli niin kohottava sekä päinvastainen, mitä uskoin sen piti olla.’

Lasten Saattohoito Viikko alkaa 22/6-28/06 tänä vuonna. Tapahtuma järjestetään sekä hallinnoi yhdessä lyhyen elämänsä, hyväntekeväisyysjärjestö, joka pyrkii takaamaan vakavasti sairaita lapsia sekä heidän perheensä voivat olla ”maailman jokaisesta hetkestä heillä yhdessä – onko se jo vuosia, kuukausia tai vain tuntia.”

Tämä on ollut erityisen haastava vuosi lasten saattohoidon liikettä Isossa-Britanniassa. Laskeuma pandemian vakavasti vaikuttanut lahjoituksia hyväntekeväisyyteen kauppoja kiinni sekä varainkeräystilaisuudet peruutettu. Hyväntekeväisyys Tänään UK tarjoaa ylimääräistä tausta nykytilanteesta.

Mutta koska ne ovat kaikki hyväntekeväisyysjärjestöt, he ovat kohdanneet ennennäkemättömiä haasteita. Kanssa hyväntekeväisyyskaupoille oli suljettu maaliskuun puoliväliin saakka kesäkuun sekä kannattajia ovat pysty osallistumaan vaikeuksissa sekä varainkeruutapahtumia, ne vaatimus tukea nyt paljon enemmän kuin koskaan.

Muistanette Kate virallisesti avaamisesta JOKAISEN kirpputorilta maaliskuu 2016.

Lisää puhelun Victorian Murphyn sekä kaupungin maa tarina.

Kuninkaalliset duo, jotka ovat molemmat olleet kannattajat teoksen lasten hoitokotien tehdä useiden vuosien ajan, isännöi videopuhelun edustajia kolme heidän patronages. Lasten Saattohoito Lounais sekä Helen & Douglas kotona ovat kahden organisaation Camilla on ollut suojelijana koska 2014 sekä 2007 alkaen.

Edustajat herttuatar Cornwallin patronages olivat Eddie Farwell, toinen perustaja sekä toimitusjohtaja Lasten Saattohoito Lounais sekä Clare Periton, toimitusjohtaja Helena & Douglas kotiin eivät myöskään puhelussa. Tässä on erittäin nopea leikkeen puhelusta.

Kotitalouden näet puhelu on Delfs, joka menetti 9-vuotias Fraser tammikuussa.

Fraser veli, Stuie (13), kuvaili nuorempi sisarus hänen paras ystävänsä. Alapuolella, kaksi poikaa.

DELF kotitalouksien elänyt Fraser seitsemän viikon ajan kutakin (East Anglia n Lasten Saattohoito) saattohoidon Milton. Muistatte ehkä, että jokainen oli yksi Katen ensimmäinen patronages.

Herttuatar pyysi Delfs miten he tekevät nyt sekä kuinka hoito oli erityisesti pandemian aikana. paljon enemmän Simon Perry kansaansa artikkelissa.

Äiti Carla kertoi hänelle he ovat ”ylös sekä alas päivää. Uskon huomasimme uskomattoman vaikeaa Lockdown ettei voi olla meidän taloudessa sekä ystävämme, koska se ei ole täsmälleen sama tee sitä kautta Zoom soittaa.”

Ja he kertoivat kuninkaallinen äiti Kate tuen he saivat kustakin.

”Ne ovat vain niin uskomattomia ihmisiä. Hoito oli uskomaton – ei vain kohti Fraser, varmista hän oli mukava kuitenkin hyvinvointiamme täyttyi.”

Kotitalouden oli aterioita edellyttäen, heillä oli mennä isältä joulun joulukuussa sekä ne luotiin muut erityiset ”muistoja” aikana lapsensa oli saattohoidon.

Herttuatar lupasi tehdä jotain äärimmäisen erityistä puhelun aikana. Illalla paljastavat on enemmän:

Herra Delf, 42, sanoi jälkeenpäin: ”Hän sanoi olevansa menossa istuttaa auringonkukan muistoksi Fraser.

”En ole varma, mikä Kukin se tulee olemaan kuitenkin jossakin hoitokotien.”

Auringonkukka on hyväksytty tunnukseksi saattohoidon, merkki iloksi siemenet potilas- sekä ympäröivään terälehtiä kuin rakkautta, huolenpitoa, sekä myötätunnon.

Stuie Delf puhui varainhankinnan työstä, erityisesti vuoden toukokuussa, kun hän juoksi 5K päivittäin. Kuten tänä iltana, Stuie on nostanut lähes £ 16000 kullekin.(Jos kiinnostaa lahjoittamalla, linkki vie sinut Stuie n vain antaa sivu

JOKAISEN raporttien mukaan Puhelun jälkeen Stuie äiti, Carla sanoi: ”Puhelu oli erittäin rento. Ne olivat kauniita sekä yksinkertaisia ​​ihmisiä puhumaan. He kertoivat kokemastaan ​​hoitokoteihin, sitten pyysi meitä matkastamme sekä muutaman kysymyksen. Tunsin erittäin suuri kunnia, että meillä oli tämä mahdollisuus kertoa tarinamme.”

Kate viittasi tekemään työhön saattohoidon organisaatioiden ”ylimääräinen”, samoin sanomalla: ”Se on luottoluokitus henkilöstölle, että ne voivat tarjota ympäristö, vaaliminen alue niille perheille auttaa heitä mennä lyhyellä tai pitkällä aikavälillä hoitoa . Se on todella kunnioitusta herättävä”.

Hovin kirjoitettiin sosiaalisen median tänään tekemä työ vanhempi kuninkaallisten lasten hoitokotien koko Britanniassa. Alapuolella, Prince of Wales aikana sitoutuminen Ty Hafan Walesissa; Hän on hyväntekeväisyys Patron. TY Hafan tarjoaa ”mukavuutta, hoito sekä tukea lasten elämää rajoittavia ehtoja sekä heidän perheilleen Wales – tehdä lyhyen elämänsä täyttä elämää.”

Täällä näet herttuatar Cornwallin avajaisissa Little Harbor Hospice Mid Cornwallissa, yksi kolmesta kokonaisuudesta alle Lasten Saattohoito Lounais sateenvarjo.

Sophie kreivitär Wessex, samoin toimii lasten hoitokotien. Alla aikana sitoutumista jossakin tähdenlento Lasten Saattohoito. Hän on Royal suojelija kyseisen järjestön.

Valitettavasti tähdenlento on esimerkki rahoituskriisistä; hyväntekeväisyys sulki yhden kahdessa paikassa. paljon enemmän jokapäiväistä Mirror tarina:

Sophie kreivitär Wessex, suojelijana tähdenlento Lasten Saattohoito, on jätetty ”uskomattoman surullinen” jälkeen se suljetaan toinen kahdesta sivustoja omistautunut auttamaan 800 vakavasti sairaita lapsia.

Hyväntekeväisyys, joka on vieraillut muun ylimmän kuninkaallisia kuten prinssi Charles sekä Camilla sekä herttuatar Cambridge, tarjousten hätä hengähdystauko sekä saattohoito.

Mutta Mirror luotain on havainnut se on yksi kymmenistä hoitokoteihin, jotka riippuvat kansalaisten anteliaisuus, ennennäkemättömiä vaikeuksia.

Alapuolella, herttuatar käyntiä yksi tähdenlento paikkakunnalla vuonna 2013.

East Anglia jokapäiväistä Times kertoo ”Viisi kunkin on 43 kauppoja avattiin viime viikolla sekä Lasten Saattohoito viikko toivoo nostamaan paljon enemmän varoja kytkeä jättämä tila Covid-19.” Toivottavasti paljon enemmän kauppoja pystyy avaamaan kuin jotkut lockdown rajoituksia kevennetään Britanniassa. On vaikea maasto ei-voittoa niin paljon paikkoja, mukaan lukien Yhdysvallat.

Nyt meidän katsomaan mitä Kate käytti puhelun aikana.

Näyttää siltä, ​​että hän on saattanut päällään Diane von Furstenberg Maja puku uudelleen.

Puku on 100% silkkiä sekä ominaisuuksia kyynärpää-pituus dolman hihat, on V-takaisin 9-snap sulkeminen, sekä irrotettava itse vyö. Olemme aivan ensimmäinen näki puku kun Duke ja Duchess osallistui heinäkuussa 2011 vastaanotto toivottaa heidät Los Angeles. Alla näet ne kuvernööri Jerry Brown sekä hänen puolisonsa Anne Gust Brown.

Kate toi pala takaisin cocktail juhla iltana Zara Phillips sekä Mike Tindall vihittiin. Alla jätti näet Kate puku on Los Angeles vastaanoton; keskus sekä parhaiten kuvat ovat, että ennen hääjuhlan heinäkuun lopulla 2011.

Vaikka emme voi olla 100% erityinen se oli Maja, se varmasti näytti sitähän herttuatar oli yllään. Tämä oli ilme Olen aina rakastanut Kate; se on hauskaa nähdä, mitä-me-think-on-the-Maja uudelleen.

Herttuatar piti hiuksensa alas sekä suoristettu; se näyttää hänellä oli yllään hänen Catherine Zoraida Fern Hoop Korvakorut ($ 204).

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meidän muiden aihetta tänään – muoti flashback edeltävän jopa aivan ensimmäinen ulkonäkö Maja mekko. Kesäkuussa 2011 Duke sekä herttuatar maksoi mennä Irlannin vartijoita.

Tapahtuma oli puolustusvoimien päivä sekä Prinssi William sai mitalit joitakin vartijoita.

Lisää maailmanlaajuisesta yhtiö Times:

[Prinssi William] esitteli Elizabeth Ristin perheille kolmen kaatuneita sotilaita. Tämän lisäksi molemmat William sekä Kate myönsi kampanjan mitalit jotka menettivät raajojen saatuaan räjäyttivät kotitekoisia pommeja aikana kuuden kuukauden Afganistanin kiertueella.

Tämä oli Katen ensimmäinen viralliset asevoimat näköisiä.

Tässä on parempi katsoa, ​​mitä Kate käytti yhdeksän vuotta taaksepäin torstaina.

Hän oli mittatilaustyönä ilmeen Alexander McQueen. Sotilaallinen-vaikutteita tyyli oli asennettu, joilla on korkea kaulus, kolme neljäsosaa hihat, kaksirivinen kultanapit sekä ottamaan epaule.

Herttuatar on fascinator tehtiin Rachel Trevor-Morgan.

Herttuatar kantoi kytkin Anya Hindmarch, brittiläinen suunnittelija ’Maranon’ tyyliin (ei enää saatavilla). Hän samoin kantoi pari laivaston satiini-finish Prada pumput.

Kiki McDonough Citrine vähenee korvakorut esiintyivät samoin kuin se oli ensimmäinen kerta, kun näimme kate yllään Irlannin vartijoihin kuuluvan Gold Shamrock-rintaneula. Meillä on siksi nähnyt sen lukuisia kertoja. Järjestelmä määrittää, kenelle se lainataan; Aiemmin se on kulunut myöhään kuningatar äiti, sekä Princessin kuninkaallinen, Prinsessa Anne.

Olimme myös voineet saada hyvän tarkastelun charmia rannekoru, jonka uskotaan olevan lahja Cornwallin Duchessilta.

Yksipuolinen viehätys on Kate’s Cipher, Script “C” sekä ducal kruunu, joka nähdään edellä, kun taas toisella puolella on Cornwallin salakkeen Duchess.

VIDEOT:

Tässä on koko 7 minuutin + video.

Ja täällä on Stuie Delf kiittää ihmisiä, jotka lahjoittivat hänen varainhankintaan (tämä linkki vie sinut Stuiein vain antamaan sivulle).

Yhteys:

Käy yhdessä lyhytaikaisen elämän verkkosivustossa täällä; Konsernin Facebook-sivu on täällä; Sen Twitter-syöte on täällä; Charity’s Instagram -sivu on täällä

Opi paljon enemmän jokaisesta ryhmän verkkosivuilla; Voit myös noudattaa Facebookissa olevan organisaation sekä Twitterissä täällä

Koko ilta paljastaa pala on täällä; Jokapäiväinen telegraphin tarina on täällä; jokapäiväinen postin suojaus on täällä;

Victoria Murphyn kaupunki sekä maan tarina on täällä; Simon Perryn ihmiset Lyhyt artikkeli on täällä; Danielle Staceyn Hi Piece on täällä

Oma Buddy Patricia Watts on käynnistänyt hänen sivustonsa, Petite Princess, samoin kuin tämä julkaisee tietoa kunkin fundraiserista

21Save

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *