oluesta, tatuoinnista sekä rock ”n” roll! Nämä ovat kolme ensisijaista syytä, miksi Baijerin pohjainen etiketti perustettiin. Pfizipfei ovat kaksi graafista suunnittelijaa Günter Götzer ja Elias Frank. Günter perusti etiketin vuonna 2009 samoin kuin Elias tulivat alukselle vuonna 2011.
Iskulause ”Sydämestä koskevat vaatteet” ei ole vain iskulause. Jokainen tyyli on valmistettu omistautumisesta, hauskasta ja paljon samanlaisesta yksityiskohdista. Kaikki paidat on painettu käsin, korkealaatuisella vaatteella. Grafiikat ovat vaikuttavia yksityiskohdilla, typografialla sekä heidän lähettämillä viestillä. Nykyinen kokoelma sisältää paitoja, longsleeves, säiliötasoja, hattuja, pusseja ja housut.
Pfizipfei ei ole melkein vaatteita, mutta enemmän niitä käyttävistä ihmisistä. Siksi Pfizi on tukenut muusikoita, BMX -ratsastajia ja rullalautailijoita alusta alkaen. Ne auttavat heitä tarjoamalla ilmaisia ​​paitoja sekä tavaroita, tulostamalla bändipaitoja tai vain auttamalla kuvien ottamisessa. Ne sponsoroivat pienempiä ja isompia bändejä ympäri maailmaa (esim. Sydän kädessä, tämä tai Apokalypse, Silent Screams, Eskimo Callboy, Madison Affair, Gravity menetti nimelle muutamia). Viime vuodesta he saivat jopa kumppanuussarjan bändien kanssa.
He lähettävät ympäri maailmaa, joten he tulevat heidän luokseen. Tee-paidan linjan esittely on moitteeton, ja kaikki kaikki yli-tyylien suuri valikoima tekee mahdottomaksi olla ostamatta jotain, mitä ystäväsi kysyvät.
Heidän facebook- ja Twitter -sivujaan tarjotaan aina, että voit jättää mielipiteesi tai onnittelemaan heitä hyvin tehdystä tehtävästä!

0/5 (0 arvostelua)

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *