Yksi taiteilijoista, joista pidän, on Jason Spencer. Miksi? Koska hän on todella hieno kaveri, hauska puhua, koska hän tekee taidetta, veistosta ja digitaalista taidetta, koska hänen maalauksensa näyttäisivät niin paikallisilta perinteisessä taidemuseossa, koska hänen luovuutensa on… hyvin, katsokaa Hänen taiteensa, samoin kuin koska hän on joustava ja tekee fantastista kaikissa mediassa, jossa hän työskentelee!
Tässä hän vastasi, kun kysyin:
Killer Artfirst kaikista, miksi ”tappaja lautasliinat”? Pidän menetelmästä, joka näyttää niin hyvin kuin se on helppoa muistaa, mutta miksi ei tappaja lusikoita tai tappaja jotain?
Ahh, minulla on ollut nimi pysyvästi ottaen huomioon, että olin todennäköisesti 14 tai jotain. Takaisin kun löysin ensimmäisen kerran verkon, menin tälle verkkosivustolle, jolla tämä Eric -niminen henkilö emoti erilaisia ​​tunteita, samoin kuin ihmiset saattavat ehdottaa erilaisia ​​tunteita hänelle, uskon, että sanoin jotain typerää, kuten emote, että olet Lentävät tappaja -lautasliinat hyökkäävät. Sitten uskon, että kun tulin löytämään tavoitetta, tein juuri päätöksenteon tappajan lautasliinat olisivat mahtava nimi, samoin kuin koskaan, että olen silloin käyttänyt sitä mitä tahansa verkossa, koska ihmisillä ei yleensä ole sitä nimeä Ain on helppo pitää mielessä HA. Ei todella uskomattoman mahtava tarina sen takana, vain minä olen idiootti.
Taidesi kiistaa. Kyllä, ei, miksi, pidät siitä?
En ymmärrä oikeasti, en ole kuullut minkään tyyppisten ihmisten toteaa “Voi luoja, en voi uskoa, että hän vain maalasi pino kuolleita vauvoja”, mutta ehkä heillä on. Jos ihmiset tuntevat hiipimisen tarkistettaessa taiteeni, pidän siitä, tai jos se saa heidät nauramaan ja valtion WTF? Pidän myös siitä, koska totuudessa ilmoitan täsmälleen saman asian.
Suosikki media – vakiotaide tai digitaalinen taide? Jos joudut valitsemaan näiden kahden, yhden ja vain yhden, loppuelämäsi välillä, minkä valitsisit?
Heillä molemmilla on myös edut ja haittot, mutta totean, jos minun on valittava yksi tai toinen, sanoisin perinteisen. Voin tehdä menetelmää paljon enemmän vakiona kuin digitaalisen taiteen kanssa. Minulle digitaalisen positiivinen puoli on, että siivousta on vähemmän ja näyttää menevän nopeammin. Photoshopissa ei ole kuivaa aikaa maalille, joka on puhdas.
Mikä vaikuttaa sinuun tekemäsi taiteen tekemäsi menetelmän … mikä tai kuka on suurin vaikutus?
Uskon, että suuri osa nuoruudestani asioita vaikuttaa minuun. Setäni Ed antoi minulle DOOM: n tietokoneelleni, kun olin nuorempi ja uskon, että sillä voi olla jotain tekemistäni tekemistäni asioista. Samoin Ren sekä stimpy, rullalaudat, kuteiset sarjakuvat, Maxx sekä paljon muita animaatio -olentoja. Inspiroivien taiteilijoiden osalta minua on melkein paljon luettelossa. Jonkin aikaa olin todella aloittamassa Idea Art -taiteeseen ja tarkistin paljon ihmisiä, kuten Peter Konig, The Black Frog, Sparth, Jason Felix ja muut. Nyt juuri äskettäin olen löytänyt joitain muita fantastisia taiteilijoita, kuten Alex Pardee, Chet Zar, Atta Boy ja muutama muu. Liittyminen Emptyes on tarjonnut minulle myös hienoja motivaatiota koskevia sopimuksia, joten siellä on siellä paljon fantastisia taiteilijoita. Olen juuri nyt joutunut Tee -tyyliin, samoin kuin nähdä, kuten Godmachine ja Shantz, ovat todella inspiroivia.
Näyttely meni todella hyvin. Voimmeko odottaa sinulta paljon enemmän? Mitkä ovat tulevaisuudennäkymäsi/odotuksesi?
Ahh, kiitos todella paljon, todellakin todella paljon. Nyt teen vain taidetta yrittää näyttää niin paljon kuin mahdollista. Minulla on vielä yksi soolo -show ensi vuonna heinäkuussa, samoin kuin olen varma, että löydän muutaman ryhmätaiteen ohjelmaa täältä ja siellä. Yritän ehdottomasti saada saataville mahdollisimman paljon. Toivon tulevaisuudessa vain osoittavan paljon enemmän, haluaisin pystyä näyttämään yhdessä muutaman mieluisin taiteilijani kanssa, joten ihannetapauksessa mahdollisuus tehdä se tulee mukaan.
Al I voin todeta olevan … Hitto, tämä henkilö todella vastasi huolenaiheeni paljon enemmän kuin 3 sanalla, samoin kuin tässä on vielä yksi syy siihen, miksi hän on niin kickass!

0/5 (0 arvostelua)

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *