osake

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Vaikka monet fashionistit ajattelevat Chicon kuin vanhemman naisen myymälän, on runsaasti trendejä, jotka löytyvät pinnan alapuolelle. Informollisesti tunnettu matkailijoiden kokoelma, rypistymätön suunnittelu laatu, brändi on laajentunut tulemaan lähde erilaisiin vaatteisiin ja lisävarusteisiin ja äskettäin käynnistänyt mustan etiketin, kokoelma korkeampia luksuspaloja . Chico’s on edelleen yhden luukun verkkotappeleille, hauskoja tekstiilejä, kuten sametti ja eläinten tulosteita, mutta nuoremmat sukupolvet voivat hakea muutosta kohtalaisesti hinnoiteltuun lausuntoon koruja ja kytkinpusseja.

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Kaupan perusasiat

Store-myymälä löydät vahvan kauppatavaisuuden helposti sekoittamalla ja sovitetuilla yhtyeillä. Kaupat hajoavat yleensä mini-kauppoihin kauden kulumista tai muodollista kulumista (ajattelevat loma), työvaatteet ja rento vaatteet. Kauppa keskellä löydät Sher’s Picks, että kauden paikan päällä on trendikappaleita Chicon Head Stylististä. Tarvikkeet ja korut myös Cashwrap-aluetta.

Ainutlaatuinen mitoitus

Chicon vaatteet sopivat tavanomaisiin koon 0-22, mutta Chicon mitoitusjärjestelmän numerot voivat olla harhaanjohtavia, jos olet tuntematon. Chicon hyödyntää omaa mitoitusta, joka alkaa 000 ja päättyy 4,5. Span kattaa keskimääräisen XXS-XL-kokoisen leviämisen, mutta koot 000, 00, 4 ja 4.5 ovat käytettävissä vain verkossa tai puhelimen ostoissa. Housut tulevat lyhyesti, säännölliset ja korkeat sisäelimet.

Kampanjat

Ostajat voivat säästää 10% myymälästä tai online-ostosta heti lepakosta kirjautumalla Chicon sähköpostikampanjaan. Passport-ohjelman yhteydessä käyttäjät voivat saada 5% alennus ylimääräisiä ostoksia, syntymäpäivän bonus tarjouksia, ilmaisia ​​kuljetuksia ja yksinoikeudellisia tapahtumia ja myyntiä. Asiakkaiden käytettävissä, kun olet viettänyt 500 dollaria, Passport-ohjelma on jatkuva kanta-asiakasohjelma, joka palkitsee asiakkaita jokaisessa ostoksessa. 500 dollarin vertailuarvo voi kestää jonkin aikaa, joten ei ole haittaa kirjautumisessa, vaikka teet pienen oston tuolloin.

Kaksinkertainen puhdistus

Chico on yksi harvoista tuotemerkeistä, jotka uskovat edelleen lastaamiseen ostajien alennuksiin, joten tyypillisemmin kuin et voi pisteet vielä 40% tai niin edelleen myynti hinnoittelua. Käytetään keinona nopeasti painamalla alennettua kauppatavaraa myynnin lattiasta, pidä silmällä myymälän signage- ja online-bannereita, joilla on tarjouskoodit, joiden avulla voit ottaa lisäprosentteja myynnistä ja / tai puhdistumismaksusta.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *