Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Joka päivä klo 8.00 Tyynenmeren alueella, ennen kuin monet länsirannikolla vähittäiskaupat auki, ja kauan ennen kuin Trophy Wives toted heidän lelu koiransa Rodeo Drive -puitokseksi, miljoonat naiset saavat kätensä upeisiin muotoihin, tyylikäs sisustus ja unelma getaways, ja ne “Tee se viihdyttävien kotiensa mukavuudesta – jopa 75%: iin.

Tutustu vinkkejä siitä, miten saat Haute-näyttämömme ostoksilla Hauttelook.

Tämä viesti voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Kuinka Shop Hauttelook

GIST.HAUTLOOK on ainoa verkkokauppias, joka on samanlainen kuin Ideeli, Gilt Groupne ja muut, mutta erityinen omalla tavallaan (me pääsemme siihen toiseen). Helppo siirtyä, se kestää alle minuutin rekisteröityä, ja saat pian pääsyn naisten, miesten ja lasten vaatteisiin ja lisävarusteisiin, kodin tarjouksiin, valitustuotteisiin ja getawaysiin. SORRY- Ei SPA-matkoja tai elintarvikealennuksia täällä.

Tapahtumat.Sale-tapahtumat alkavat joka päivä klo 8.00. Tyynenmeren alueella. Hauttelookilla voit tulevassa myynnissä niin pitkälle kuin kolme päivää etukäteen. Mutta kun saat pienen sneak-kurkusta tapahtumasta, et voi nähdä, mitä kohteita todella myydään, kunnes se alkaa. Poikkeus tähän on paljon getaways.

Mukavuus.Hauttelook erottuu muista vähittäiskauppiaista, kuinka helppoa he tekevät sinusta ostoksille (mikä voi olla hyvä asia, riippuen siitä, miten katsot sitä). Kun kyseiset sivustot, kuten nämä, on paljon arvoa päästäksesi nopeasti, jotta voit ostaa ne ennen kuin he ovat poissa. Niinpä Hauttelook voit rajoittaa hakua koon, tyylin ja hinnan mukaan. Jos haluat todella ylös Ante, Hauttelook, voit ostaa mobiililaitteesi valintasi ja pysyä kotona hälytysten kanssa.

Osto.Hautlook on tosiasiallisesti osa Nordstrom-perhettä, joka tarjoaa etuisuuksia ostajille päivitetyn palautuspolitiikan ja maksuvaihtoehtojen vuoksi. Hauttelookissa voit maksaa luottotietokortilla, PayPal ja Billmelater. Voit palauttaa vaatteet ja lisävarusteet palautukseen tai myymälän luottoon. Jos valitset Store Credit, palautusliikenne on ilmainen. Jos valitset käteistä, se maksaa 5,95 dollaria.

Society.i jos rakastat Hauttelook ja Love Kengät, sinun täytyy liittyä Sole Society, joka tuo sinulle henkilökohtaisen valikoiman suunnittelijakengät alle 50 dollaria. Ei ole velvollisuutta saada ja saat ilmaisen merenkulun ostoksesi. Oh, ja Hauttelook-jäsenet saavat 10 dollaria ensimmäisestä ostoksestaan ​​(Yay!).

CAVEATS.The on muutamia muistiinpanoja muistaa, kun on kyse ostoksille Hauttelook. Ensinnäkin muista, että ostoksesi ei lähetä vasta, todennäköisesti muutaman päivän kuluttua myyntitapahtuman päättymisestä. Myynti yleensä kestää kaksi päivää ja hinnat eivät muutu tuolloin. Yksi paljon enemmän asiaa: saatat olla sekava siitä, mitä HautLok tarkoittaa “pidä” kohteita. Tämä tarkoittaa, että kohde on toisessa ostoksen ostoskorissa, mutta sitä ei ole ostettu. Pidä hengitystä, koska jos ostaja ei saa sitä 15 minuutissa, se on takaisin myynnissä.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *