Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Lena Horne (1917-2010) oli tyylikäs nainen, toteutettu laulaja, tanssija, näyttelijä, kansalaisoikeuksien aktivisti ja paljon muuta. Hän kohtasi maailmaa ja sen haasteita vetoomuksella ja armoilla – ja siitä me rakastamme häntä. Lue lähemmäksi Lena Horne -tyyliä.

Tämä viesti voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Bornford-Stuyvesant Brooklyn, Lena käsitti paljon ominaisuuksia, joita ajattelemme nyt, kun kuulemme sanan diva. Hän oli sitoutunut poliittisiin näkemyksiinsä jopa hänen toimivan miehityksensä haittaavat Hollywoodista paljon 1950-luvulta, mutta hän pysyi vakaasti hänen uskomuksistaan ​​ja pysyi riippumatta hänen esteistään.

Lena Hornen tyyli

Kun Hollywood käänsi takaisin hänelle, hän muutti takaisin yökerhon kohtaukseen, teki televisio ja lopulta omat yhden naisen näyttelyt Broadwayssä. Nimeltään “Lena Horne: nainen ja hänen musiikkinsa”, näyttely voitti paljon palkintoja ja tunnustuksia.

Hän epitomisoi glamouria ja pukeutunut ikuisesti. Hän oli melkein aina ollut jotain pois kuljettamisesta ja muodostamisesta. Hän tiesi, kuinka korostetaan parhaat ominaisuudet, mukaan lukien hänen pitkät jalat ja pieni vyötärö.

Minimalistinen glam

Hiukset, Tee ylös ja tarvikkeet

Horne pystyi saavuttamaan hyväpalkkainen, tyylikäs ilme aina, kun hänet kuvattiin, mutta ilman ylhäältä (yleinen kysymys nykypäivän julkkikseen). Hän teki hienovaraisia ​​lisävarusteita. Hän tuskin käytti kaulakoruja ja kun hänen korvakorut kimaltivat, he olivat normaalisti pieniä, erittäin huolellisesti valittuja kappaleita.

Tällainen oli ratkaiseva Lenan erityistyyliin – hän antoi vaatteita itseään erottumaan ja tekemään lausunnon. Ottaen huomioon, että hän oli aina pukeutunut taiteellinen muoti mestariteos, ei ole tarvetta tehdä rohkeita tai lisävarusteita.

Lena myös muuttui aina hiuksiaan niin, että sen valitus oli toinen yhteyspiste. Hieman ripsiväri ja hienovaraisen huulen väri oli hänen go-to, jotka liittyivät tyylikkäästä kampauksesta ja Couture Ensemble.

Glamoroi ulkonäkösi Lena Horne Flair kanssa

Jos pidät itseäsi prinsessa, tämä on Diva seuraa saavuttaa optimaalinen ilme. Noudata vain näitä neljä perussääntöä:

Tiedä kehosi ja korostavat parhaat ominaisuudet
Valitse vaatteet ja tarvikkeet viisaasti, etsivät erityisiä räätälöityjä kappaleita
Tee keskittyä parhaaseen tasapainoon Sultry ja tyylikäs
Muuta sitä! Lajike on elämän mauste ja paljon muuta muutat ulkoasua paljon mielenkiintoisempaa sinusta tulee.

Oletko valmis kanavan Lena Horne -tyylin?

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *