nousivat pariin suosikkini syksyn trendiin. Käytin tätä kelloa hihassa olkapäätä ja pientä hamea New Yorkin muotiviikon viimeisenä päivänä. Vaikka tällä ilmeellä on korkea trendi -elementti (kuten usein muotiviikon katutyylillä), rakastan klassisia elementtejä, jotka pitävät sen maadoitettuna kuin herkät mustat putkisto hame.

Olen niin innoissani siitä, että pukeudutaan kelloshihan ja pienten hameihin tällä kaudella, varsinkin kun lämpötilat laskevat ja alamme tulla paljon luovemmaksi kerroksilla. Kun lähestyvä siirtäminen takaisin New Yorkiin, tämä on ensimmäinen todellinen talvikausi yli vuodessa, ja olen innoissani siitä, että saan jonkin verran käyttöä kylmän sää vaatekaappistani, joka on laiminlyöty täällä Kaliforniassa. Viihtyisä ulkonäkö, jossa on polven kengät, paksut sukkahousut ja paksu neulot, jotka on pariksi söpöjen pienten hameiden kanssa, kuten alla olevat, ovat minut valmiina ja ryöstämään syksyllä ja talvella. Ja niin pitkälle kuin pienet hameet menevät, tämä ja tämä on tällä hetkellä ostoskorissani. Voi. Ei. Vastustaa.

< - Tämän olkapäällikön off-the-off-top -elokuvien erottuvat kellohihat tekivät siitä yhden Fashion Weekin suosikkikappaleistani ja minä swooning kaikki nyt parhaiten parhaiten kellonhihaiset vaihtoehdot. Tarkoitan, käännä alla suosikki kello-hihnoittuneet mekot, yläosat ja villapaitot ja kerro, ettet ole aluksella. Tämä mekko? Unohda. < - Yläosa: Ryni Ronny Kobo | Hame: c/meo (myös täällä ja vastaava täällä, täällä, täällä, täällä ja täällä) | Saappaat: Jeffrey Campbell (saatavana myös täältä, samanlainen täällä ja täällä, lyhyt versio täällä ja täällä) | Laukku: M2malletier | Kaulakoru: Vanha, samanlainen täällä | Rannekoru: Monica Vinader | Huulet: Nars < -

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *