Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä on tervetullut uutinen: Voit säästää paljon oman seuranta-the-trendejä, ostavat dollareita sekä minimoida yleinen vaatteet budjettisuunnitelma tällä kaudella. Miten? Mennessä vain päästä osaksi kaapissa sekä vetämällä vaatteita sekä kenkiä viime kaudella.

Tämä julkaisu voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Ei huolta etsivät päivätty osa näistä tyylejä, kuten kengät metallinen kiiltonahkaa, ovat tehneet encore ulkonäkö.

Kauden paras ei-Uusi muotivirtaukset

Ollut korttelin ympäri

Väri lohko tyyli tällä kaudella on siirtynyt keinonahka hameet. Tämä maksaa noin $ 44 at GoJane.com.

Voidaan uskoneet, että nyt-ja tämä on vähintään kolmas kausi-fashionistas sekä suunnittelijat ovat kyllästyneet värialueen vaatteita, mitä sen in-your-face malli.

Au contraire. Michael Kors on tullut ulos upea, väri lohko hame nahkaa. Kyllä, me tiedämme. Neljä-lukuja, se tapa myös kalliiksi meille budjettisuunnitelman Fashionistas. mutta olemme löytäneet paljon, paljon halvempaa versio hame, mini-tyyliin, kello GoJane.com.

Väri Oranssi

Pantonen pyörän väri voi toimittaa ideoita siitä, mitä vastaamaan oranssi. Pinkki näyttää laajentaminen oranssi, niin se voisi olla suuri sekoitin.

Ohjelman pitää mielessä ”Oranssi on uusi musta” mantra (no, se ei ollut kyse Netflix näyttämät takaisin ensi vuonna). No, ehkä appelsiini ei täsmällisesti korvata musta, mutta se on saada toinen mahdollisuus nyt.

Sanomme, kuten musta-on-musta on muoti yhtenäinen, kokeile oranssi vs. oranssi. Ymmärrämme 50 harmaan sävyjä, hyvin on oltava vähintään 5 ° oranssin sävyjä maailmankaikkeudessa. mutta siellä on vain yksi musta. Emme ehdottaa puet oranssi mustilla, varsinkin tähän aikaan vuodesta, koska et voi näyttää olit Halloween puku. (Sandra Bullock oli juuri lievästi pilkkasivat yllään musta yläosa sekä oranssina reunus Jay Leno Show.)

Myös ruskeat sekä vihreiden pariksi oranssi voi näyttää kurpitsan tai syksyn lehtiä-ilmeen. Kunhan te käyttää kahta hyvin erilaisia ​​sävyjä oranssi sekä lisätä aavistuksen yhden värin (kuten kaikki-musta), voit olla dynaaminen ilme. Etsy.com on paljon sävyjä sekä tekstuurit oranssi huivi, joka voisi oranssia puku tai pusero. paljon alle 20 $.

Ketjutettujen Roikkuvia

Metalli monen säikeet korvakorut ovat paljon virtaviivainen tyyli ja pitkäikäisen kattokruunu korvakoruja trendi. Overstock.com myy tätä hopeaa pari noin $ 23, diskontattu.

Multi-ketjun, roikkuvat korvakorut ovat yhä näkyvästi – kuluneet päivällä sekä yöllä. Ne näyttävät olevan paljon tunnetumpi kaduilla nyt kuin kattokruunu korvakoruja. Roikkuvaa ketjuja tai säikeet metallin korvakoruja kevennetty versio kattokruunu korvakoruja, joilla normaalisti on kiviä, jotka on järjestetty useita tasoja eri muotoja, kuten timantteja tai kolmioita.

Tiptoeing Kautta yksi kauden

Kultaa tai hopeaa toe peittämä kengät kävellä ulos jälleen tällä kaudella tyyliä mukaan lukien ballerina tai terävillä pumppuja. ASOS myy näitä varten $ 32,02.

Kengät kultaa ajatus on vielä kuuma viime vuodesta.

Kultaa tai hopeaa rajattu toe kengät kävellä ulos jälleen tällä kaudella tyyliä mukaan lukien xxx balettia tai terävillä pumppuja. ASOS.com myy pari alla $ 32,00. Kynästä toe-style kenkä voidaan jäljittää Coco Chanel, jonka varpaita rajoittanut nahkaa, kun he ensimmäinen debytoi.

Tux Look

Se on kaikki mustaa ja valkoista. Kyllä, tämä silkki pusero myydään Uniqlo for $ +39,90 vain pienenee.

Paitapuserot mustat leikata ympärillä kaulan tee paita sekä keskeltä, joka kattaa linja painikkeet ovat toistoja viime kaudella. Jotkut heistä samoin leikataan hihansuissa, mutta kaikilla on muodollisuus smokki. Ne yleensä ovat pelkkä-kevyestä materiaalista sekä ovat valkoisia, vaikka beige tai vaalean värit ovat myös telineisiin.

kiiltävä Metals

Et voi saada paljon enemmän säteillä kuin nämä kengät yhdistyvät metallinen sekä kiiltonahkaa sekä metalli rajattu varvas käynnisty. Zappos on näiden kenkien useita värejä $ 39,90.

Muutama uusia värejä on lisätty yhdistelmä metallisen kiiltonahkaa korkokenkiä, mutta kukaan ei ole mennyt yli laidan, joten kengät säteillä vielä yhdelle kauden. Jos uskoit kengät olivat menossa on räikeä, yhden kauden ihme, uskovat jälleen. Nimekäs kenkäsuunnittelijoiden ne myymälöissä. Ei, emme voi maksaa heille, mutta se on hienoa ymmärtää näitä erittäin tasapaksuja, metallinen kävelijät eivät considolla tahmea salama.

Meiltä puuttuu minkä tahansa tyyppisiä muotisuuntauksia viime kaudella, joka on edelleen kuuma ihanteellinen nyt? Ymmärrämme kommentteja!

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *