Duchess oli eloisa punaisella takkilla Alexander McQueenin pidätystilaisuuksista Lontoossa tänään.

Pidä edelleen projekti Duchess, joka on parantunut kansalliseen muotokuvan galleriaan. Toukokuussa käynnistetty Pidä vielä suunniteltu luomaan Yhdistyneen kuningaskunnan valokuvauskuvaus pandemian aikana, käyttäen yleisön ottamia kuvia. Paljon yli 31 500 kuvaa lähetettiin, ja 100 valittiin osaksi online-näyttelyä; Niitä on myös esillä julisteilla ja billboardilla yhteisön näyttelyissä Yhdistyneen kuningaskunnan ympärillä.

Pari vieraili Waterloossa Etelä-Lontoossa tänään merkitsemään näiden yhteisön näyttelyiden käynnistämisen.

On muotokuvia paljon yli kahdeksankymmentä paikkaa.

Yhteisen toiminnan kautta (klikkaa kuvaa vierailla sivulla)

Näet, missä julisteet ja mainostaulut sijaitsevat vuorovaikutteisen kartan kautta, joka on lähetetty yhteistyössä.

Kate ja William tapasivat Sami Massalami Mohammed Elmassalami Ayad (toinen oikealta), jossa oli yksi 100 muotokuvaa.

Muistat tämän kuvan yhteisön vapaaehtoisena edellisestä postista. Se on nimeltään Sami ja ammuttiin ensimmäisenä vapaaehtoistyönsä lapsilla, joilla oli ääniä yhteisön ruokaa Hub Hackney, Lontoossa, Grey Hutton.

Tässä videossa näet Duke ja Duchess, joka keskustelee Mr. Ayadin kanssa Yhteisön ruokakeskuksessa Hackney.

Paljon enemmän auringon tarinan kohtaamisesta:

Sami sanoi: “Se oli niin iloinen tapaamaan herttua ja herttua ja en voi uskoa, että kuvani teki sen lopulliseen 100.

“En edes tiennyt, että kollegani toimittanut sitä ruoan keskittimeen, joten se tuli massiivisena sokkiin, kun sain puhelun kansallisesta muotokuvan galleriasta sanomalla Duchess halusi puhua minulle.

“Hän kutsui minua muutama viikko sitten ja meillä oli niin kaunis keskustelu. Hän kertoi minulle, kuinka hän halusi rakentaa tilannekuvan siitä, kuinka Britannia oli selviytynyt pandemiaan, mutta näyttää kaikki puolet, mitä ihmiset ovat käyneet läpi ja ovat edelleen läpi. ”

Takaisin auringon kattavuuteen:

Sami, joka vierailee Yhdistyneessä kuningaskunnassa lokakuussa opiskellessaan Lontoon PhD: tä, sanoi: “Duchess törmäsi todella varovasti ja omistettu, olin niin vaikuttunut, että hän otti aikaa soittaa minulle.

“Kerroin hänelle työstä, jonka he tekevät ruoan keskittimessä, ja hän sopi, että se on niin tärkeä hanke. Olin onnekas auttamaan siellä pari kuukautta, mutta ne tarvitsevat aina apua koko vuoden. ”

Sami kertoi William hänen kollegansa toimitti kuva hänestä seisoo puutarhassa hänen esiliina ilman häntä tietämättä, johon Duke nauroi äänekkäästi ja sanoi: ”Voi se on hienoa, et tiennyt ollenkaan? Rakastan sitä. Se on loistava. ”

Näet vain Mr. Ayadin tällä valokuvalla, jonka Roya Nikkhah jakaa Sunday Times. Keskustassa Nikolas Cullinan, Portrait Gallerin johtaja.

Kate ja William vieraili sitten St. Bartholomewin sairaalassa, jossa he tapasivat Joyce Duahin ja muiden etulinjan terveydenhuollon työntekijöitä. Ms Duah on sairaalan apteekkari, ja hänen valokuvansa valittiin yhtenä 100 lopullisesta muotokuvista.

Ms Duahin lähettämä kuva olemme kaikki tässä yhdessä.

Ms. Duahin kuvaus kuvasta:

Muotokuva on Amelia ja Dipal, 2 lukuisista kollegoistani, jotka on laadittu työskentelemään tehohoitoyksikössämme. He ovat työskennelleet kovasti apteekkiteknikot, jotka toimittavat tärkeitä lääkkeitä useita kertoja päivässä ITU: lle. Olen seurannut Ameliaa ja dipal tällaista ihailua siitä, mitä he tekevät ja paljon tärkeämpiä niiden myönteisiä asenteita. He viettävät arvokkaita lounaansa rohkaisemaan toisiaan huumorilla ja mielestäni ne ovat niin rohkea.

Päätin halusin käyttää valokuvausosaamistani tehdä joitakin matkansa. Kysyin Amelia, jos hän olisi mielessä, jos otin kuvia heistä, jotka heittävät PPE: n ja hän onnellisesti hyväksytty. Olen niin onnellinen tiimistä ja kaikki, mitä he tekevät, ja se on ollut etuoikeus kaapata matkansa tämän historiallisen ajan aikana. Yksi heidän käytännöllisistään on kirjoittaa nimensä heidän pukuansa niin, että kollegat pystyvät tunnistamaan toisensa PPE: n alla ja auttamaan potilaita, jotka ovat tietoisia tuntevat lähemmäksi hoitajia.

Tässä videossa näet Duo Ms Duah ja Amelia Chowdhury ja Dipal Samuel.

Toinen näkymä pariskunnalle.

Lisää tästä kokouksesta Victoria Ward’s Piece Telegraphissa.

Duchess kertoi heille: “Kiitos paljon kuvasta. Se oli tällainen vaikutus siihen hetkeksi, se katseli kulissien takana.

“Tarina siitä, mitä kokenut on niin tärkeä.”

Duke lisättiin: “Se on välttämätöntä historiallisiin tarkoituksiin, jotka osoittavat, että tosiasiallisesti tapahtui.”

Samuel kertoi William ja Kate: “Se menee historiaan. Kun lapset tekevät historiaa tai biologiaa, heillä voi olla nämä valokuvat äidistä.

Pari, joka keskustelee sairaalan terveydenhuollon työntekijöiden kanssa.

Another Royals.

Pyrimme nyt katsomaan, mitä Kate käytti nykypäivän sitoumuksia.

Duchessin Alexander McQueen Coat on kaksirivinen tyyli, jossa on yläkulmat, edessä läppätaskut, kontrasti musta painikkeet mansetin ja etureunan. Lähin nykyinen tyyli.

Valerie kirjoitti ehdotuksen Twitteristä, joka kate saattaa olla pukeutua Massimo Dutti hame takin alapuolelle, laskostettu hame, jossa solki yksityiskohdat (119 dollaria).

Couture Royals Tweeted, että Massimo Dutti vahvistaa tämän hameen. Minulla on sähköpostiviesti yhtiölle todentamiseen ja selkeyttämiseen. Olen lähettänyt muutamia replikaatteja täällä.

Päivitys 28. lokakuuta: En ole kuullut takaisin Inditexistä, Massimo Dutti (sekä Zara), mutta se ei ole epätavallista. Paljon enemmän olen ajatellut pala ja puhui ystävien kanssa, sitä vähemmän uskon hame on Massimo Dutti-tyyli. Ystävä ehdottaa, että se voi olla Zara laskostettu hame musta (39,90 dollaria), mikä tekee minulle paljon järkeä minulle, erityisesti väri.

Kate’s Laukku näyttää olevan “Love Letter” huippuluokan laukku pienessä kokoisella (2060 dollaria) Grace Han.

Laukun “erottuva kirjekuoren sulkeminen on Ode, joka rakastaa aiempaa läsnäoloa ja tulevaisuutta” tuotteen kuvausta kohden. Calfskin valmistettu laukku on irrotettava ottaa hihna, magneettinen snap sulkeminen ja goldtone metalli jalat. Se mittaa 9,5 “x 7,5” x noin 3,5 “leveä. Lukuisia kiitoksia Caroline Parrille tämän kappaleen nopealla tunnuksellaan.

Duchess Sportoi Gianvito Rossi Oft-worn piper 85 pumput ($ 695).

Pumppu on piste-toe-tyyli, jossa on lohkokorko, joka mittaa 3,5 “. (Meillä on jäljempänä vain muutamia vaihtoehtoja.)

Duchess käytti Maskia Amaian lapsia.

Näyttää siltä, ​​että keltainen paprikatyyli (£ 15, noin 19 dollaria).

Kate käytti korvakoruja, joita emme ole nähneet aiemmin. Stephanie Champion-Helton ehdotti Duchess oli pukeutunut kulta / timantti ylellinen Maxi Cupid Hoop korvakorut (3300 dollaria) Daniella Draper, ja mielestäni hän on paikalla id.

Korvakorut ovat kulta, jossa on kolme timanttia, joiden halkaisija on noin tuumaa.

Huomaa: On myös kuvia Duke ja Duchess ammunta Ammunta Ison-Britannian palkinnot TV-esittelijä Kate Garraway Today tänään. Päivitän viestin näiden valokuvien kanssa, kun ne ovat käytettävissä. Alla, Tweet Rebecca Englanti ampua; Tämä tarina on valokuvia. Päivittäiset postiraportit “, kuninkaallinen pariskunta näytti haastattelemaan Britannian palkintojen ylpeyttä myöhemmin tässä kuussa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Kate on ollut mukana palkintoissa, kun taas William osallistui seremoniaan vuonna 2017. ”

Päivitä 6:30 PM: En ole voinut löytää muita valokuvia kuin päivittäisessä postin tarinassa. Se on mahdollista, että ne viitataan, kunnes palkinnot lähetetään televisiossa.

Kate näyttää olevan yllään hänen Smythe One-Button Blazer, nyt kutsutaan Duchess Blazer ($ 695).

Se näyttää myös siltä, ​​että hänellä on rakkauden loitsut, jotka ovat loitsuja.

VIDEO:

Kuninkaallinen perheen kanava on noin 3:30 raaka-videota tässä leikkeessä.

Tämä leike on St. Bathlomewin vierailusta.

Yhteys:

Napsauta tästä nähdäksesi NPG: n pitämällä vielä Microsite; Klikkaa tästä nähdäksesi kuvien galleria; Yhteisön näyttelyn tiedot ovat täällä; Yhteistyö Interaktiivinen kartta on täällä.

Russell Myersin peilin tarina on täällä; Ilta-standardin lyhyt artikkeli on täällä; Päivittäisen postin kattavuus Harriet Johnstonista on täällä; Telegraphin tarina on täällä; Express Lyhyt artikkeli on täällä.

Emily Nashin pala HI: lle on täällä; Simon Perryn ihmisten tarina on täällä.

125Save

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *