Paavoi nocturnus tai yöterrori on unihäiriö, joka saa ihmisen kokemaan suurta ahdistusta, kauhua tai pelkoa, kun taas muut meistä nukkuvat rauhallisesti ja lepäävät. Tämä Parasomnia -häiriö muuttaa päiväsi painajaisiksi, mikä tekee sinusta väsyneitä, hankalia ja tuottamattomia.
Ei tapaus Jonathan Chaulle, Sleep Terror -vaatteista, jotka potkaisivat hänen unen halvaustilansa perseen käyttämällä hänen liian eläviä unelmiaan inspiraationa hänen t-paitaviivaansa. Se on totta – hän veti kaiken, mitä muisti, ja yhdisti sen voimakkaan rakkautensa kauhuun. Hahmot muotoutuivat ja niistä tuli graafisia T-paitoja, jotka näet nyt.
Unelmia, painajaisia, alitajuntaa tai pelkoja tulisi kohdata ja tutkia ymmärtääksesi enemmän itsestäsi. Jonathan teki tarkalleen sen ja muutti ne hyväksi, tuottavaksi asiaksi. On melko vaikuttavaa nähdä, mistä mallit tulivat ja tietävät, että heidän takana on niin paljon henkilöä. Linja vetoaa aikuiseen, joka voi tuoda sisäisen lapsensa eteenpäin ilman pimeyden pelkoa. Se on rohkaisu, jota tarvitaan takaisin, kun hän piiloutui kansien alle talon omituisten äänien takia.
Jännityksen takana on melko hauskaa antaa yhden henkilön mielessä niin helposti ja elää unelmansa grafiikan avulla, jonka hän on koonnut huolellisesti. Ei niin, että haluamme painajaisia ​​Jonathanille, mutta olemme varmasti innostuneita näkemään enemmän hänen graafisten T-paitojensa ja alkuperäisten hirviökuvien kaltaisten “kuusien” kaltaisten “syvän unen” tyyliä.
Tyhjät T-paidat ovat amerikkalaisia ​​vaatteita ja mallit ovat rajoitetut erät, joten älä epäröi saada alkuperäistä T-paitaa, jolla on erittäin henkilökohtainen allekirjoitus.
Jonathan on erittäin aktiivinen sekä blogissaan että Facebook -sivullaan, jossa hän yllättää sinut erikoistarjouksilla tai alennuksilla. Hän julkaisee pian talvihupparin tuoreen talvilinjan ja pitää sinut ajan tasalla myös Twitterin kautta.
Tässä ovat Sleep Terror -vaatteiden graafiset t-paidat:

Hereillä ja pelkäämättä

0/5 (0 arvostelua)

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *