Lankaton – Uskomaton myynti
Aloitamme päivän uskomattomalla myynnillä teesissä, joita kiertämättömät vaatteet käyttävät. Valmistellessasi pääsiäiskonttiasi, muista myös sisällyttää muutama näistä säiettämättömistä teistä. Voit hankkia naisten, kaverin ja nuorten teepaitoja vain 14 dollarilla. Mikä on paljon muuta? Sinulla on ilmainen lähetys, joka on varma Yhdysvalloissa käyttämällä koodi ThreadGo15: tä kassalla.

Vaikuttaa äidillesi 10. toukokuuta epätavallisen hänelle aivan uudella teellä. Myynnissä olevat teepaitot sisältävät näkymättömät tyylit aivan uusien mallien lisäksi. Napsauta täältä etsiäksesi heidän tuotteidensa kanssa ja valitaksesi suosikkejasi.

Älä muista poikastasi, veljenpoikasta tai sisaruksestasi ja yllättää häntä koukun tee. Vain 14 dollarilla voit nyt saada teeen, joka on paras lapsille ympäri maailmaa. Heidän tyylinsä tekevät nuorestasi näyttämään tyylikkäimmiltä.

Uskon todella, että Threadless johtaa Internetissä suurinta Springsalea. Kun ostat 14 dollaria tees, älä muista kurkistaa muihin tällä hetkellä on:
-30%: n alennus puhelinkoteloista
-30% pois seinätaiteesta
-30% alennuspaitoja

0/5 (0 arvostelua)

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *