Olen lomalla! Toisin sanoen olen St. Augustine, Floridassa, äitini, sisareni ja lapsen kanssa (ja kaksi tätoa, jotka näyttävät tänään) sekä sisarukseni ja hänen fam tänä viikonloppuna. Tähän mennessä olen hengittänyt monia Atlantin valtameren, laiminlyöty pakata riittävästi ottaa yhteyttä linsseihin, kauhuissaan animatronisilla ohjaajilla, samoin kuin vastasi pitkälle myös lukuisat työposit! Kuitenkin vielä: loma!

Getaway Minulla on taipumus uskoa, että minulla on tonnia ja tonnia aikaa tehdä projekti-y tavaraa, unohtamatta, että koko pakopaikka on pidättäytyä tekemästä tavaraa. Tähän mennessä olen tehnyt vain pari pikkulapset, kuten lopullisesti siirtämällä iTunes-kirjasto ulkopuolelta uuteen kannettavaan tietokoneeseeni sekä siivouksen minun Pinterest Boards Wee Bit, sekä vähäiset liigan asiat. Olen myös lukenut tätä mielenkiintoista kirjaa Mitfordsista.

Toinen asia, jonka olen aina tekemisissä pakolla, uskovat uusia sekä mielenkiintoisia työpaikkoja, kun palaan, mikä tähän mennessä on:

– Yhden 9929 sekä peittämällä se pienissä monivärissä painikkeissa (<- En koskaan tee tätä, en todellakaan pidä ompelemista painikkeilla, mutta se tekisi erinomaisen mekon). - Valitsemalla enimmäismäärä kuvioita, joita voin omistaa, samoin kuin loput häikäilemättömästi (mitä tahansa vinkkejä siitä, mikä on suuri määrä?). Ja muuten, olen ostanut kolme kuviota Internetissä, koska se on pakopaikka ... - Huolehtii joku tehtävärabitti ottaa kuvia siitä, mitä olen ommellut, mutta sinulla ei ole vielä kuvia, koska tämä ottaa Darn-valokuvia, olen aina laittaa pois. Vahvistan tämän kutsumalla se "vakuutustietue", kun kotini lopulta palaa minulta jättäen raudan. - Opetusvideon tekeminen (luultavasti poikani apuani, hän on erittäin hieno tehdä videoita) jokaisesta shirtdressin tekemiseen. Ymmärrän, että olen tonnia asioita, kun ommella, että olen kuvitteellisissa ... sekä todennäköisimmin paljon käytännöllisiä asioita voisin tehdä, jos vain ymmärsin niistä (mikä videon kommentit auttaisivat kanssa). - Taka Vintage-kuvion tekemiseen Wiki on paljon parempi luokitteluhaku, joten voit selata "1960-luvulla" sekä "Peter Pan Collar" yhdessä. Olen nyt vedonnut, kun nämä työpaikat todella tapahtuu. Kukaan haluaa laittaa rahaa 2017? Jaa tämä: Viserrys Facebook Kuten tämä: Kuten loading ... Liittyvä Epämääräinen kysymys, vastasi vaguelyJuly 1, 2008 Jokainen puku kertoo (tai joissakin tapauksissa) STORYPRIL 23, 2007 Nämä ovat muutamia tärkeimmistä asioista ... 6. marraskuuta 2008

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *