Se on ilmainen aika! Toinen viikko, toinen hämmästyttävä muotoilu, jonka T -paitatehtaan joukkue kuratoi, tällä kertaa yhteistyössä osallistuvan kuvittaja Rizki Ratrian kanssa.
Sivustolla oleva jäsen käytännössä vuoden ajan, tämä lahjakas Indonesian freelancer käsittelee teemoja, kuten pyöräilijöiden tulosteita, kalloja, kattavia villieläimiä, kuolemaa ja henkilökohtaisia ​​suosikkini, hyvin tunnettuja prinsessoja, pitämällä ”herkkiä” asioita, kuten moottorisahat, laitepistoolit, laitepistoolit, Tomahawks ja muut sellaiset työkalut, jotka ovat kapinallishengen arvoisia. Sanon tunnettu, koska hänen hahmojensa ja joidenkin suosittujen naispuolisten sarjakuva sankaritarjen välistä samankaltaisuutta ei vie paljon. Hänen otteensa on melko omaperäinen, naiset näyttävät armottomalta!
Mutta vierailijoiden täysin ilmaiseksi ladattavalle viikolle valittu muotoilu on synkronoitu suurimman osan teemoistamme: kalloista ja polkupyöristä.
”Biker X” kehitettiin, jotta voitaisiin olla vintage -etiketti, teksti voidaan korvata, myös tarpeitasi mukautetut värit. Tiedosto on zip -arkistossa ja sisältää EPS10-, AI- ja PSD -muodot. Suunnittelijan pienenä apuna löytyy täältä:
http://www.dafont.com/pacifico.font
http://www.dafont.com/bebas-neue.font
http://fontsgeek.com/fonts/old-english-text-mt-regular

0/5 (0 arvostelua)

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *