lopullinen syksy/talvi neutraali

Suuren neutraalin värin merkki on, että se toimii tyhjänä kankaana, jolla kehität loput ulkoasustasi. Se ei ota showa, mutta pikemminkin se tarjoaa taustan kaikelle muulle, jota käytät säteilemään aivan uudella tavalla. Etkö usko minua? Tyyli ulkonäkö haluamasi oliivipala – kuvittele sitten, että pala oli musta. Oliivi lisää juonittelua ja vähän nostoa – jotka ovat molemmat erittäin tervetulleita viileämpinä kuukausina.
Näyttely A: Tämä perinteinen housu+villapaita = kuten hetki, jonka olen korostanut muutamalla Croc-Imected Extraalla lisätäksesi täydellisyyttä yleiseen ilmeeseen. (Vihje: Jos pidät slouchy-puserosta, mutta haluat kuitenkin näyttää yhdessä, koordinoida näitä lisävarusteita ja varmistaa, että olet hyvin räätälöityissä housuissa.) Oliivihousu on sekä tyylikäs että kiehtova, koska sen upea sävy niin kiiltävä, samalla kun se täydentää myös näyttää kauniisti neutraalina.
Saat paljon enemmän kulumista oliivikappaleistasi kuin odotat – lupaan. Alla, osta suositut menetelmät pukeutumaan vaivattomasti tähän lopulliseen syksyn/talvi neutraaliin koko vuodenaikojen ajan Nordstromin kautta. Erityisen hyödyllinen silloin, kun jos käytät vielä yhtä mustaa pukeutumista, hierot lumisiin kuiluun. Se tulee olemaan hyvin tyylinen talvi, ystäväni, aiomme tehdä sen.

Lafayette 148 New Yorkclinton Picksitch -mansetin housut (koordinoiva istuvuustakki täältä sekä taloudellinen tyyli täällä)

Oliivivalintani syksyllä

Kiitos sekä Nordstromille ja Shoppstylelle kumppanuudesta tässä viestissä!

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *