joustava päivämäärä yötä

Tässä, käytän huppari, joka todella uskoo, että aiot arvostaa. Se on Ribbed Direct Building tekee siitä yksinkertaisen ja helpon pukeutumisen sekä erittäin kodikas, mutta loistava Ganni on, että he ovat leikanneet puvut tarjoamaan sille kohonneista ulkoasua. Se on täydellinen päivä yö LBD sekä se on tällaisessa myynnissä parhaiten nyt. Neliön kaula ja hihan pituus tekee raskaan nostot ja puolestaan, en pidä siitä, että se on erittäin mukava, tietää?
Näemme nämä kuvat ennen vähän päivämäärää yöllä talossa, kun lapsi oli nukkumaan viime yönä sekä tämä puku oli ihanteellinen vaihtoehto. Se tuntui todelliselta päivämäärän yön puku, kun taas yhä äärimmäisen mukava.

Gannimange MIDI mekko

Stuart WeitzMangabby Metallinen nahka Ballet Asunnot

Tässä on juuri sitä, miten teet sen monipuoliseksi:

Ylös puku, jolla on pitkä neuletakki, kuten tämä kauneus L’Agrence, samoin kuin olet tehnyt myös WFH: n sekä WFH: n sekä COVID-työelämän. I ehdottomasti kuin painike yksityiskohtaisesti sekä raidallinen raja, joka todella nostaa yleisen näyttämisen varmistamaan, että se ei törmännyt loungeweariksi.

Luonnollisesti en voi toimia monta päivää ilman päänauhaa, joten olen ylittänyt tämän ulkoasun Lele Sadoughin synteettisen nahan solmun pääpanta kulta. Colette hyödynnetään tarjoamaan minulle sivusilmää pääpaneelistani, mutta Alllllll muutti, kun hän tajusi, että hän oli jakanut sen lapsen sisarensa kanssa. Kuka harjoittaa lisävarusteita nyt, kiddo?

Osta tämä ilme ja niin paljon paljon tällä hetkellä jopa 70% Saks!

L’Agencerebecca Longline Cardigan

Lele sadoughfaux nahka Knot Headband

Kiitos SAKS: n ja ShopStylein kumppanuuden tähän viestiin!

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *