, jotka kaikki kuulimme elokuvasta TRON: sta sekä lyön vetoa, että elokuvaa todella on nähnyt paljon ihmisiä. Kyse on online -maailman suunnittelijan lapsesta etsimään isäänsä ja päätyy isänsä suunnittelemiin digitaalimaailmaan. Hän tyydyttää isänsä kehityksestä, joka muuttui köyhäksi ja erilliseksi liittolaiseksi, joka syntyi ruudukon digitaalisessa alueella. Totuus siitä, että yksi tärkeimmistä toiminnoista on Jeff Bridges, on hieno asia itse elokuvalle, koska näyttelijä on pidetty ympäri maailmaa, samoin kuin ajatellaan edelleen olevan edelleen erittäin kuuma.
Lisäksi tässä elokuvassa on olennainen osa, samoin kuin se kiertää asiantuntemuskenttämme. Mistä koskaan puhun? Graafinen tyyli on ehdottoman upea, mutta voit jo nähdä tämän tosiasiana.
Kuka teki tämän fantastisen graafisen kuvan Disneylle? Kukaan muu kuin graafinen suunnittelija Gmunk. Hän teki sen kappaleen mukaan Tron -perinteen elokuvalle! Fantastiset 80 -luvun neonvalot ovat totuudessa tämän graafisen tyylin kuvien tähdet. Ne palauttavat elämään maailma, joka ei ole nähnyt näyttövaloja yli 30 vuoden ajan.

Graafiset kuvatgrafiset kuvatgrafiset kuvatekijät Legacytron Legacytron Legacytron Legacy

0/5 (0 arvostelua)

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *