Kylmät tuulet ovat alkaneet puhaltaa ja ilmassa on niput. Äidit ovat alkaneet ottaa villaa tai tehdä joitain meille, ja sitä arvostetaan. Entä ihosi? Onko talvella valmis? Barcelona Paita Jos sinulla ei ole aavistustakaan talvisen ihonhoitoon, etenkin kuivalla ja herkällä iholla, pyydämme sinua kiinnittämään hyvää huomiota tähän viestiin.

Tässä on pari talvimetkiä ihonhoitoideoita, jotka voidaan tehdä kotona, ja sinun ei tarvitse maksaa pommia samasta. Nämä ovat helppoja talvimetkin ihonhoitokodien lääkkeitä ja ideoita ihon valmistelemiseksi tulevina päivinä. Ole hyvä ja lue!

[Lue myös: Ihonhoitotuotteet, jotka sinun on laistettava syksyllä ja talvella 2016]
Seitsemän tapaa hoitaa kuiva iho talvella:
Me kaikki tiedämme, että kuivan ihon punoituksen ja kutinaa, erityisesti kutinaa voivat olla tuskallisia, ja kaiken lisäksi ihon talvinen hiutaleinen tunne. Haluatko päästä eroon samasta? Jos vastaus on kyllä, sinun on aloitettava nyt!

1. Hieronta kasvot kookosöljyllä:
Kookosöljyllä on kosteuttavia ominaisuuksia ja se voi myös auttaa puhdistamaan kasvot. Siksi pyydämme sinua hieromaan kasvoja teelusikallisella kookosöljyä kahdesti päivässä ja pesemään sitten kasvot puhtaina lämpimällä vedellä. Pat kuiva ja kosteus. Näin tehdessään päivittäin kasvojen iho pestään pois kuolleista ihosoluista ja linnasta, ja myös joustavuus pysyisi ilman kuivaa tunnetta koskettaa ja tuntea.

2. Oliiviöljy pelastamaan:
Talvituulet voivat olla äärimmäisiä kasvojen ja kehon iholla, minkä vuoksi lämmin oliiviöljykäsittely on välttämätöntä. Lämmitä pieni kulho oliiviöljyä ja anna sen levätä, kunnes se liittyy huoneenlämpötilaan. Kun öljy on normaalia, upota sormesi siihen ja vain sormenpäiden välilehdellä, hiero öljyä pyöreinä liikkeissä kasvoissa ja rungossa. Anna öljyn levätä viisi minuuttia ja pese sitten lämpimällä vedellä. Tee tämä kolme kertaa viikossa ja nauti kuinka ihosi kiitos!

3. Kookosmaitokylpy:
Tämä on tehtävä kerran viikossa ihon kosteuttamiseksi ja sen pitämiseksi pehmeänä, kosteana ja joustavana. Raasta koko kookospähkinä ja purkaa mehu siitä. Pidä mehu jääkaapissa yön yli ja seuraavana aamuna, upota siihen puuvillapallot. Hiero liotetut puuvillapallot iholle pyöreissä liikkeissä, mikä mahdollistaa hieronnan ja verenkierron parantamisen. Odota kymmenen minuuttia tai kunnes mehu kuivuu vartaloon. Suihku sen jälkeen ja sitten kuivaa.

[Lue myös: maito ja hunaja kasvoille ja hiuksille]

6. Hieronta iho punajuuritahnalla:
Leikkaa ja pilko neljä suurta punajuuria ja sekoita ne tahnaksi. Lisää liitä kuppi maitoa ja kuppi hunajaa. Sekoita hyvin ja sekoita seos iholle. Hieronta ihoa varovasti tällä kotitekoisella kaavalla, joka on yksi parhaimmista luonnollisista lääkkeistä kuivalle iholle. Pese, Bologna FC 1909 Paita kun tahna kuivuu ihon pinnalla ja kuivaa. Tee tämä kerran viikossa ja nauti siitä, kuinka ihon joustava vaaleanpunaisuus palautetaan myös tarpeeksi pehmeydellä.
[SC: Mediad]

7. Banaani- ja UNAM Pumas Paita munahieronta:
Banaanilla on tarpeeksi mineraaleja, kun taas muna voi auttaa elastiinin ja kollageenin tuotannossa, minkä vuoksi tämän talven ajan ihonhoitoreseptille tarvitaan yksi iso banaani ja yhden munan valkoinen. Sekoita kaksi riittävän hyvin ja tee sama tahna. Hieronta tahna ihollesi ja odota puoli tuntia. Kun kuivataan, pese iho lämpimällä vedellä. Tee tämä kolme kertaa viikossa.

Toivomme, että olet nauttinut seitsemästä ideastamme ihon valmistelusta talveksi? Seuraavan kerran puhumme talvimeiden ihonhoitoideoista rasvaiselle iholle, kosteusvoidetta kuivalle iholle ja muille; Nauti tästä tilasta.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *