Uhanan tehdä yksi, joka oli enimmäkseen oranssi, ja täällä se on. Kuinka väärin on se, että kaikki minun “mitä kengät menevät näiden mekkojen kanssa?” Ongelmia voitaisiin ratkaista, jos vain voisin löytää pari Orange Espadrilles? melko väärin.

Myös väärä on minulle, ettet vastaa raidat etukaistan, mutta tiedät, kun Clashing tulostaa tämän kiireisen odotan, ettei ole kovin monet ihmiset huomaavat. (Kuten sanonta kuuluu: “Jos he ovat mukavia, he eivät huomaa, ja jos he huomaavat he eivät ole mukavia.”) Raidat eivät olleet viljasta – ne painetaan bias, joten vaikka bändi Näyttää leikata bias, se ei ole. Onko siinä järkeä? Toivon niin. Se on erittäin kevyt Voile Hancockista – ajattelin, että se oli myynnissä muistopäivänä, mutta se oli itse asiassa vain hengissä myynnin kangasta, toivoen, että hänellä on jonkin verran myyntiä. Mikä on tietenkin mitä tapahtui; Siihen aikaan sain leikkauspöydälle olin jo liian syvästi investoinut mieleen, että se ei ollut neljäkymmentä prosenttia pois. Nämä kaksi kankaita on suunniteltu koordinoimaan tai ainakin ne olivat samassa “kokoelmassa”, jotka minun on sanottava, tuntuu enemmän kuin vähän kuin huijaaminen, kun otetaan huomioon viimeiset leningit joko oli enemmän kuin pari vuosikymmentä tai jotka oli hankittu käsin eri maissa. (Se oli mukavaa kun ei tarvitse katsoa värien alla jokaisen lampun talossa kuitenkin varmistaa, että ne todella vahvat. Joita en vaikka minulla on täysi-taajuuksien fluorescents ompeluhuoneessa.)

Tässä on lähempänä näkymää Bodice:

Ja tässä, niille, jotka pyysivät sitä, takakuva: hame on hieman ripustettu oikealla puolella olevaan pukeutumiseen.

Mielestäni tämä on viimeinen, vaikka minulla on muutamia punaisia, turkoosia ja tummansininen paisley, joka vastaa täsmälleen turkoosi Scribble Print … Meidän täytyy vain nähdä.

Vain muistutus siitä, että ensi sunnuntaina olen asuntotyöskentelyssä Kirjakaupan koko iltapäivällä kirjallisuuden lehden messuille. Kaikki kirjalliset aikakauslehdet $ 2, etenee Tuki Asunto toimii! Tule mekko ja annan sinulle kynän (kun taas tarvikkeet). Ja jos joku on tehnyt mitään havaintoja Orange Wedge Espadrilles NYC-alueella, kerrotko minulle?

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

CrowDsourcing Color ChoicesJuly 9, 2008
Japanilainen kangas Ostokset: Tomatoaugust 4, 2008
Moths PocketBookissa [VAROITUS: Pitkä merkintä] 2. heinäkuuta 2007

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *