Tein pukun, että * ei ollut * yksinkertaisuus 2389 / Heidi Mashup, lopulta:

Bodice on sama kuin tässä (Anne Adams 4687) ja hame on (mielestäni) vanhasta McCallin kuviosta, jonka minä jäljittelen ikäistä, tehdä taskut suuremmaksi, sitten kadonnut satunnaissa palasissa ja lopulta paljastuneet kaksi kuukausia sitten.

Kangas on britexista, ja olen ommellut sen noin viikon ajan, mikä on odottamatonta, koska tyypillisesti kun ostan kangasta Britexissä se on niin silmäystävällinen kallis, että se vie minut ikääntymään leikkaamaan siihen ja ommella se . Mutta tämä oli erittäin edullinen (ja sumea!) Marled Cotton Flannel … Se on erittäin kodikas. (Heillä ei ole sitä sivustolla, jonka voisin löytää tai linkin siihen.) Se on myös melko joustava.

Olen vuorattu taskut jonkin verran liberty-painalluksella ja tukivat myös vuorauksen Organzan kanssa yrittääkseen ottaa jonkin verran painoa (se on raskas kangas), joka ei ollut täysin onnistunut, mutta oh hyvin ¯ \ _ (ツ) _ / ¯:

Kaula on päättynyt itsestään sitovalla – koska kangas on niin joustava minun piti mennä ja etsiä, miten venyttää kaula sitova uudelleen … Se on myös hieman lumpy, jossa päät kohtaavat:

* Kurssista * Putkin näitä taskuja:

Ja tässä on sivuketju … huomasin, että he tekevät raskaat paastottavia vetoketjuja, tiesitkö sen? He ovat joissakin tapauksissa nimeltään # 4 Unnomaton vetoketju. (Se mitä menin Britexiin ostamaan ensiksi, mielestäni.)

Tämä mekko on niin erittäin mukava … Se on erittäin lämmin puuvillaa ja kun käytin sitä sateisessa Vancouverissa, se irtoaa vettä kuin ankka (jos ankat valmistettiin harmaa flanelli). Putket hihan reunoilla ja kaula tekevät siitä hieman karkea käytettäväksi neuletallisuuden alla, mutta se ei ole “Eikö sinun pitäisi saada kyseisiä kasveja hauillasi katseli” Lumpy. Käytän sitä polven sukat ja roper-saappaat (mutta sitten käytän kaikkea polven sukat ja roper saappaat näinä päivinä, niin …)

Olen myös tehnyt tämän raskaan mustan puuvillan epäonnistumisessa, mikä, jos minun täytyy koskaan pelata hirvittävä leski amatööri teatterituotannossa … lähes kaikesta, joka sisältää hirvittävän lesken, on vain lippu. Yritän lähettää tämän pian.

(Myös päivitin viimeinen viesti onnittelemaan Gertie Giveawayn voittajaa!)

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Lisää pagsseptpember 29, 2006
Vogue 9929 on uusi jamjuly 23, 2012in “eRin_sewing”
Uusi kirja auttaa? 26. kesäkuuta 2012in “kirjat”

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *