Usein, (deldoitu) ihmiset sanovat: “Oh Erin, olisit niin hauska ostaa!” Sekä me todella menemme ostamaan samoin kuin ajaa heidät määrittämään kyyneleitä. Koska olen “Tämä olisi” tämä olisi paras, jos … “, jossa edellä mainitut crazymaking-lausekkeet ja siirryt (metaforisesti) RIP riippumatta siitä, mitä se on tarkoitus harkita (jälleen metaforiset) silppurit. Koska painikkeet ovat väärässä. Tai olkapäät ovat samoin turvotusta. Tai kaulus ei ole oikea tai mikä tahansa kymmenen tuhatta asiaa, joka ei itse asiassa pilata kenenkään iloa, mutta en ole yksi ostoksilla.

Neljän tai viiden tunnin kuluttua tästä monet ihmiset ovat kuin “kiitos, kiitos, anna minun luovuttaa luottokortti jotain! Kaikki! En välitä!”

(Tämä ei pidä todellista vintage-ostoksia, muuten. Minulla on paljon vahvaa naista saada asioita, jotka eivät koskaan ole koskaan kuluneet, vain toistamalla “Se on niin kaunis ja et koskaan löydä mitään muuta Kuten se! “, kunnes pääsen eroon kaikesta vastustuksesta.)

Niin. :: Rumming noin pisteeseen, ei löytänyt yhtä, hylätä käsilaukku, ah! Siellä on :: Madelene (joka on nyt melko paljon virallinen jäsen Päivän katujoukkueen) lähetti tämän DVF-puku Neimanin samoin kuin … se olisi paras, jos: 1) Se ei ollut polyesteri Taffeta (Jeebus, 425 dollaria, sen on oltava RAYON Taffeta ainakin!) sekä 2) ei ollut rintatasku läpät. Sekä potentiaalisesti (2.5), jos se oli jonkin verran räätälöityjä hihoja. Pidän Taffeta-ilta-shirtdressin käsitteestä, haluan vain vähän vähemmän … Shirty. Ihanteellinen nyt valssatut hihat näyttävät ilmoittamaan “Hei! Olen valmis juhliin! Tai ehkä rahoittaa-korottaa! Mennään! Syötä niitä orpoja! Whoot!”

Myös uskon minkäänlaista juhlapuvua, joka on suuri musta, olisi paljon parempi syvä pullo vihreä.

Muu kuin se on täydellinen! Kiitos, Madelene!

Mutta älkäämme puhu kengistä. He näyttävät todella tuskallisilta. Uskon, että hän seisoo siinä hauska hip-cocked-kantaa, koska hän on mallia, mutta koska hän ei voi laittaa minkäänlaista painoa jaloillaan.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Uskoin, että sinun on tunnettava 20.2.2007
Secret Live Gowns # 14March 27, 2008With 80 kommenttia
Moths PocketBookissa [VAROITUS: Pitkä merkintä] 2. heinäkuuta 2007

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *