Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Budjettisuunnitelman historia on sarja artikkeleita, jotka tutkivat muotin kehitystä talousarviossa.

Forever21 on nyt päätynyt kaikkiin budjettisuunnitelmaan Stylista ostaa Arsenal, mutta muutamat ymmärtävät yhden Amerikan merkittävimmistä myymälöistä. Tässä “budjettisuunnitelman historiassa” tarkistamme vähittäismyyntiketjun alku ja osa myymälän kohtaamista haasteista.

Tämä julkaisu voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Alku

Korean maahanmuuttaja / yrittäjät perustivat alun perin nimeltään “Fashion 211, joka oli perustettu” Fashion 21 “. Vuoden 2010 Los Angeles Timesin artikkelin mukaan Chang sai käsitteen vähittäiskauppaan, kun hän huomasi “… ihmiset, jotka ajoivat mukavimmat autot olivat kaikki vaatetusliiketoiminnassa”. (Viittaus) Pian kauppa tuli näkyvästi ja alkoi laajentaa muille Etelä-Kalifornian alueille.

Vaikka Changin kiinnostuksenopeus oli taloudellinen kuin Sartorial, hän oli tietämättään uusien kuvioiden eturintamassa (yhdessä Halstonin, Jaclyn Smithin, Wal-Martin jne.) Kanssa vähittäiskaupassa. Amerikkalainen massamarkkinoiden kuluttaja. Tänä ajanjaksona verkottujen tietokoneiden ja vähittäisteknologian kasvu vähensi “toimitusketjua”, mikä merkitsi aikaa ja kustannuksia, jotka kestivät vaatteen, joka kulkee tuotannosta myymälään, väheni merkittävästi. Joten, että paikalla paikalla New Yorkin syksyn 1984 muotiviikko voi mennä ideasta totuus huomattavasti nopeammin.

Muoti muuttui nopeammin, jolloin ketjut, kuten ikuisesti21, tarjoavat suurta muotia (ainakin käsitteessä, ellei laatuun) kuluttajille päiviä.

Forever21 sekä se on pysyvästi luetteloongelmia

Nopeampi muoti on oma haaste. Forbesin mukaan liiketoiminta on hakenut tekijänoikeusrikkomusta vähintään 50 kertaa (lue se täältä) “Lainan” voimakkaasti vakiintuneista suunnittelijoista, kuten Diane Von Furstenberg sekä Gwen Stefani. Tämä puvut saattavat varastaa totuudesta, että Forever21, toisin kuin H & M, liiketoiminta ei palkannut suunnittelijoita “muuttamaan” malleja, joten tuloksena olevat kappaleet olivat erittäin samankaltaisia ​​kuin alkuun suunnittelijat sekä tuotemerkit.

Kauppa myös kokenut työntekijöiden oikeuksien kysymykset Kaliforniassa (huom. Suurin osa Forever21: n kohteista tehdään tehtaissaan Etelä-Kaliforniassa), jotka on ratkaistu sekä useat ostajat ovat valittaneet myymälän havaituista ylikristillisista siteistä (Chang Sekä hänen kotitaloustaan ​​ovat hurskas kristittyjä sekä suositus Pyhän Raamatun Passage John 3:16 on painettu jokaisen laukun pohjaan).

Kauppa myös kokenut työntekijöiden oikeudet Kaliforniassa (huom. Useimmat Forever21: n kohteet tehdään tehtaissaan Etelä-Kaliforniassa), jotka on ratkaistu.

Myymälän tulevaisuus

Nämä ongelmat eivät kuitenkaan ole hidastaneet yhtiön raketin kasvua, mikä on yksi maailman nopeimmin kasvavista vähittäiskauppaketjuista. Ketju on ostanut useita tiloja, kun vanha Meryvnin tavarataloketju omistaa suuriksi ikuisesti21ksi.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *