Herttuatar palautti hänet Jojo Maman Bébé takki sitoutumista Pegasus tärkein School Oxford.

Se oli blustery päivässä opiskelijoiden odottaa tervehtimään Duchess.

Kate oli toimielin voi löytää lisää perhesuhteiden UK.

Perhesiteitä Toimitusjohtaja Sarah Darton toivottaa Kate kouluun.

Harjoittelija esitteli Duchess ihanan paljon tulppaaneja.

Videossa Victoria Murphy peilin, näet Kate tervehdys joitakin lapsia.

Kate tapaa Diane Leach sekä hänen 11-kuukauden ikäinen tytär, Tilly.

Perhesiteitä on hyväntekeväisyysjärjestö ”tarkoituksena on auttaa lapsia, vanhempien, perheiden, koulujen sekä työpaikoilla emotionaalisesti terve.”

Kensingtonin palatsi kuvailee organisaation työ ”tiivistä koulujen valtakunnallinen tuetaan niin lapsille kuin vanhemmille … painottaen varhaisen puuttumisen.”

Kate tapasivat vanhemmat sekä lapset, jotka ovat hyötyneet järjestön 10 viikon Hoivaaminen ohjelma, joka on täysin integroitu laitoksen elämään Pegasus.

Video Kate sekä vanhemmat puhuvat ohjelmasta.

Alapuolella, herttuatar Jodie Brackett, ikä 11; Zhara Gathenya, ikä 10; sekä Emilia ROBERTSHAW, joka on 11. Oppilaita osallistuu ’Circle Time’ istunto.

Toimintoihin liittyy lapset puhuvat eri aiheista, kuten kuinka käsitellä stressaavia tilanteita talossa tai koulussa, sekä kuinka auttaa tukemaan luokkatoveri, joka on kiusattu.

Lisää Press Associationin kautta jokapäiväistä Mail:

Jodie sanoi hänen Nan oli niin innoissaan kuulla Kate oli tulossa toimielin hän melkein itki, sekä hän kertoi Herttuatar: ”Kerron hänelle sanoit hei.”

Kate vastasi: ”Hänen pitäisi olla erittäin ylpeä teistä, niin hyvin tehty.”

Jälkeenpäin Zhara sanoi: ”Se on todennäköisesti kun elämässä mahdollisuuden todella tyydyttää jotakuta kuninkaallinen perhe. Hän lisäsi: ”Se ei ollut niin hermoja raastava kuin uskot sen olisi, koska hän on vain tyypillinen normaali ihminen kuten kaikki muutkin.”

Emelia, jonka sisarus on täyttänyt Duke of Cambridge, sanoi olevansa käytännössä sitä, mitä hän sille ennen täytä Kate. ”Olin kuin’mitä hän aikoo sanoa?’Sekä olin harjoitellaan kaiken”, hän sanoi.

Kate oli lisäksi tuonut lahja, opiskelijat tehty juuri Prince George, prinsessa Charlotte sekä pian-to-saapua prinssi tai prinsessa.

Se on täynnä runoja sekä Kehtolaulujen opiskelijat kirjoittivat.

Nyt mitä Kate käytti nykypäivän sitoutumista.

Hän oli pala ensimmäinen kuluneet, kun hän odotti prinsessa Charlotte, Prinsessa linja takki kerman JoJo Maman Bébé. Collarless tyyli on valmistettu villasta / viskoosisekoitetta; se esittelee prinsessa siluetti Yksirivisen tyyliin; muut tyyli elementtejä ovat ylisuuret napit, paikan sauma taskuissa sekä välilehtiä hihansuissa.

Edullinen Kate muodin seuraajia, pala oli ensimmäinen nähty kun herttuatar käytti sitä varten maaliskuussa 2015 mennessä huolehtia joukko Downton Abbey.

Vuonna 2015 Jojo Maman Bébé kuvaili vaate ”A erinomainen investointi pala äitiys vaatekaappi, pitkän kerma prinsessa turkki sopii yli kolahtaa jokaisessa vaiheessa raskauden. Villan-mix materiaali antaa sille ylellinen, kodikas tunnelma pitää lämpimänä tällä kaudella.”

On vaikea sanoa, mikä puku tai hame herttuatar oli yllään alla takki.

Kate accessorized hänen Natasha kytkin Emmy Lontoossa.

Ja ruskea mokka pumput uskomme ehkä PinPoint tyyliä Russell sekä Bromley.

Olemme ikään näimme Annoushka Pearl Drops sekä Kiki McDonough vanteet.

Meidän katsomaan mitä Kate käytti esitetyllä tavalla yksi tähtien piirros Susan Courter.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meillä on yksi muita uutisia tuotteen osuus: on ollut useita raportteja viimeinen päivien herttuatar johtuu 23 huhtikuu joka sattuu olemaan Pyhän Yrjön päivä, juhlan päivä Englannin suojeluspyhimys. ilmeisesti yksi ottaa tämän jyvän suolaa, mutta määrä tiedotusvälineitä ilmoittamassa sai minut uskomaan on syytä mainita.

Nähdään huomenna Katen Place2Be sitoutumista; hän avaa virallisesti järjestön uusi Lontoon pääkonttorin.

Yhteys:

Lisätietoja kotitalouksien Linkit käymällä järjestön verkkosivuilla täällä; voit samoin noudattaa hyväntekeväisyys Facebook täällä sekä Twitterissä täällä sekä kassalla kotitalouden Linkit blogi täällä

Jokapäiväiset Mailin tarinaan Siofra Brennan on täällä; Rebecca Perring on paljastaa pala on täällä; Auringon tarina on täällä; Tom Davidsonin artikkelin Mirror on täällä; Oxford Mail suojaus on täällä

PopSugar galleria voidaan katsella täällä; Fug Girls diaesitys voidaan nähdä täällä

609Save

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *