Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tarkastelu: Bonanzalla on vakavasti kaikki. Esitellyt kokemuksemme muiden massiivisten, käyttäjän suorittajien sähköisten kaupankäynnin sivustojen kanssa on opettanut meille, että usein tämä luku vaihtoehdoista on todella haitallista hakuihimme sekä pelottavaa.

Tämä julkaisu voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Kuitenkin, kun aluksi klikkaus Bonanza.com, pelkomme lensi ikkunan ja meistä tuli yllättäen innoittamana. Ymmärrämme tämän kuulostaa Cheesy, mutta siellä on jotain miellyttävää muotoa ja tyyliä tämän sivuston tyylistä, jota emme enää ahdistuneita, että meiltä puuttuu ihanteellinen tuote tai pommittaisi epätoivottavaa myyntiä.

Se on ihanaa yksinkertaista. Jos etsit antiikkiset koruja, valitset luokituksen sekä ponnahdusikkunan puhtaan ulkoasun valokuvista, joissa on hinnat. Jokaisella myyjällä on palautepisteet sekä hänen omat politiikat, jotka liittyvät lähetys, maksu jne.

Joo, niin? Se kuulostaa paljon kuin eBay sinulle? No, kaikki asiat, joita emme pidä eBayista, ovat asioita, joita rakastamme Bonanzasta.

Yhdelle turvallisuuden tunne tällä sivustolla on paljon parempi. Voit jopa online-keskustella myyjän (tai ostaja, riippuen siitä, mistä olet) sekä kysyä heiltä kysymyksiä tuotteesta myytäväksi. Toiseksi sinun ei tarvitse ymmärtää, mitä etsit löytää sen. Käyttäjät tuottavat “käsin poimittuja luetteloita”, jotka ovat teemaperusteisia kokoelmia myytävänä. Nämä voivat lajikkeita “kauniita antiikkiesineitä kotiin”, jotain aivan yhtä abstraktia, “punaisen ja mustan rohkeus.” Lopuksi ei ole tarjoussoteja. Jotkut ihmiset rakastavat tätä adrenaliinipumppausrutiinia, mutta emme. Usein Bonanzan myyjät tarjoavat sinulle kiinteän kustannuksen tai tarjouksen parhaista tarjouksista.

Löysimme, kun sivusto on perustamisen jälkeen, iskulause “löytää mitä tavallinen” pitää totta. Kohteet, joihin kohdistat, eivät ole tyypillisiä, massatuotteita, joita voit saada jonnekin muualla verkossa. Ne ovat ainutlaatuisia, antiikki (Rhyme!) Sekä mielenkiintoinen.

Varoitetaan: Ei mitä tällä sivustolla ei ole edullinen, millä tahansa tavalla. Tulin 10 000 dollarin Hermes Birkinin käsilaukun sisko-sivustolla, laukku Bonanza. Kuitenkin erilaiset myyjät toimivat alennusmyynnin sekä on niin paljon vaihtoehtoja, jotka sinun on löydettävä tarjous tai ainakin jotain, jonka avulla voit olla spisurge päälle.

Tuomari: niin! Kuva itsellesi kirpputorilla, selaamalla kohteita, joita ymmärrät haluat, kun kompastuminen niille, joilla ei ollut konseptia, oli sinulle. Tämä on Bonanza.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *