Don Weber on yksi ahkerista ”peoneista” (kuten hän haluaa kutsua itseään) MightyBlanksissa. Hän otti minuun yhteyttä tyhjien vaatteiden tuotemerkistä, jota hän hallinnoi kollegoidensa kanssa. Ajattelin, että tämä oli jotain uutuutta sivustollamme, kun otetaan huomioon, että esittelemme koko ajan painettuja vaatteita. Mutta ei ole vain yhtä hyödyllistä kertoa sinulle siitä, mistä saat myös vaatteet, ennen kuin tulostat sen? Tässä on ensimmäinen ehdotus:
MightyBlanks on uusi verkkokauppa, joka on erikoistunut muodikkaisiin, premium-tyhjiin vaatteisiin, mukaan lukien t-paitoja, pitkähihaisia, huppareita ja asusteita sekä miehille että naisille. Siellä on suuri osa yleisöstä, joka yrittää löytää yksinkertaisia, edullisia ja mukavia rentovaatteita, joita ei ole koristeltu tulosteilla ja logoilla, ja he tavoitteena on täyttää osa kyseisestä kapeasta.
He ovat vuosien ajan myyneet vaatteiden kokoonpanoa elämäntapa- ja toimintaurheilubrändeille sekä eteenpäin ajattelevia kauppiaita kaikkialla Pohjois -Amerikassa yrittäen löytää korkeamman laadukkaan tyhjän vaatteen erottuakseen kilpailijoistaan. Tätä uutta miesten ja naisten vaatetuotteiden kokoonpanoa käytetään suoraan vähittäiskauppaan verkkokaupan kautta.
Minun on myönnettävä, että minulla on päiviä, jolloin tarvitsen palettipuhdistusainetta kaikista tulosteista ja rakastan minua joitain T-paitoja ja V-kaulat ovat suosikkini. Toinen asia, josta pidän todella brändistä, on värikkäitä vaatteita, jotka sisältyvät sekä naisten että miesten kokoelmaan.
Peukalot Donille ja joukkueelle – odotamme innolla uusia vaatteita!
Mahtavia blank -vaatteita

0/5 (0 arvostelua)

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *