denim -takin etiketti: Nämä ovat noudattavia käytäntöjä
02.06.2022, lähettänyt Alanic Global

Vaikka farkkutakit ovat olleet tyyliin ja ulkopuolella usein ja itse asiassa useita kertoja, se on 2022, älä huolestu, farkkutakkien käyttäminen on ehdottoman hyväksyttävää! Ne ovat trendikkäitä ja tyylikkäitä!
Et voi kuitenkaan kumppania farkkutakkia, jossa on melkein mitä tahansa vaatekaapistasi. Sinun on oltava fiksu ja varovainen valitaksesi tuotteet pariksi.
Varmista, että tiedät nämä dos ja älä urheilet ystäväsi tai tyttöystäväsi edessä!
Mennä ahdistuneisiin takkeihin
Häiriötakit luovat melko sirinä näinä päivinä. Se on reikien, leikkausten ja ketjujen aika, joka tarttuu farkkutakista, aika urheilun “ahdistuneen Jean -takin” ajan. Huomioitu vaatteiden valmistaja tuo hienon kokoelman tukkuvaatteita Eurooppaan, mukaan lukien tyylikkäät ahdistuneet farkkutakit!
Älä kuulu ‘eri väreihin’ ‘kiusaus
Varmista, että valitset aina sinisiä tai erilaisia ​​sinisiä sävyjä, vaikka muitakin värejä on saatavana, koska sinistä pidetään aina klassisena.
Tee joukkue Chinosin kanssa
Chinos toimii aina hyvin farkkutakin kanssa. Itse asiassa aina kun epävarma, valitse chinos. Ne auttavat luomaan suuremman kontrastin, koska heidän mukana tulevat tekstuurit ovat hyvin erilaisia ​​kuin farkkutakin. Varmista vain, että se ei koskaan valitse samaa väriä molemmille. Esimerkiksi pari tummansinistä chinoa on iso ei-ei tummansininen farkkutakki. Tekstuurin kontrastin ansiosta voit kuitenkin mennä lähelle!
Älä värjätty
Elää edelleen aikoina, jolloin kevyen farkkutakin, jolla on vastaavat farkut, ajateltiin olevan viileä? Herää niin kauan kuluneet ovat noita päiviä! Tämä on kontrastin aikakausi. Jos harkitset haalistunutta sinistä farkkutakkia, kerää se mustalla tai indigo -väri farkulla. Samoin, jos se on tummempi väritakki, kumppanina se vaaleammilla farkuilla.
Valitse tiukka istuvuus
Kuten minkä tahansa muun vaatekappaleen kanssa, varmista aina, että Jean -takki sopii sinulle vain täydelliseksi. Pidä tämä mielessä, farkkutakin on aina oltava tiukka, eikä sen saa olla koskaan liian tiukka. Koska farkku on melko kova materiaali, jos käytät sitä liian tiukasti, se rajoittaa liikettäsi, mikä puolestaan ​​näyttää hankalalta kaikille ympärilläsi oleville. Toisaalta, jos käytät sitä liian löysäksi, annat vaikutelman isäsi vaatteista.
Sano ei painikkeille tai kaulettuihin paikkoihin
Tietysti voit kokeilla, mutta silloin kaulettu tai nappulaatiopaita yhdessä jean-takin kanssa ei ole liian kuuluisa näky. Tee -paita on sille täydellinen epäsuhta, ja asusi ei varmasti tunne tai näytä hyvin luonnolliselta. Vaikka menet huoleton, ” ‘en voinut välittää vähemmän’ ‘asennetta, ajatus olisi silti varmistaa, että nappiap-teepaita antaa rentoja ääniä eikä ole jotain, joka vaatii jotain, mikä vaatii jotain solmio tai keula.
Oletko kauppias, joka haluaa saada oman poikkeuksellisen vaatekaelman? Varmista, että otat yhteyttä yhteen kuuluisimmista räätälöityistä vaatteiden myyjistä!
Tunnisteet:
vaatteiden valmistaja Eurooppa
Vaatteiden valmistajat Euroopassa
Mukautetut vaatteiden suunnittelijat
Mukautetut vaatteet myyjät
Mukautetut vaatteet tukkumyynti
tukkuvaatteet Eurooppa
Tukkuvaatteiden valmistajat Euroopassa
Tukkumyynti räätälöity vaatteet
Tukkumyynti räätälöityjen vaatteiden valmistajat

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Categories: category

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *